Lagonda on palannut! Aston Martin kiusaa uutta Super-Saloonia


Aston Martin on kiusannut uutta rajoitettua supersalonia, joka elvyttää Aston Martin Lagonda -brändiä ja käytetään valitsemaan Lähi-idän asiakkaita vain kutsussa perusta. Automobile paljastaa Lagondan paljaat vakoojakuvat toukokuussa 2014, mutta tämä on aivan ensimmäinen virallinen kuva autosta.
Mainos – viesti jatkuu alla

Teaser-kuvassa näkyy tyylikkäästi pidentynyt neliovinen, joka viittaa sekä Aston Martinin omaan rappejaan että William Townsin suunnittelemaan Lagondan vuodesta 1976.
Aston Martin Lagondan salonki: Tech Specs
Tekniset yksityiskohdat ovat luonnollisia, mutta odotetaan, että Astonin Thunderous 5.9-litran V12: n 565 hevosvoiman+ versio on ylpeä sijainnista ja siinä on ehdottomasti tilaa kyseisen laajan konepellin alla.
Ajo lähetetään takapyörille kuuden nopeuden automaattivaihteiston avulla, ja suorituskyvyn on annettava Aston Martin -brändille. Odottaa huippunopeutta lähes 200 mph ja 0–62 mph nopeuden 5 sekunnin merkinnän ympärillä.
• Hienoimmat huippuluokan ajoneuvot 2014
Uusi Aston Martin Lagonda perustuu VH Paltformiin, joka perustaa kaikki läsnä olevat Aston Martins, mutta sitä tarjotaan erittäin eri tavalla. Hinnoittelua ei ole paljastettu, mutta erityistä ajoneuvoa tarjotaan vain kutsuilla sekä rajoitettuna Lähi -idän markkinoille.
Aston Martin Lagonda: “Yksinoikeus, korkealaatuinen ja tyylikäs luonto”
Aston Martin paljasti, että Lagondan erityinen myyntimenetelmä johtuu “erityisestä markkinoiden kysynnästä”, samoin kuin että kustannukset olisivat “verrannollinen auton yksinoikeuteen, korkealaatuiseen ja tyylikkääseen luonteeseen”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *