Radford turvaa John Player Special Liveren


Radfordin USA: n ARM -tavaramerkkioikeudet ovat hankkineet ikonisen John Player Special Racing Liveren tavaramerkkioikeudet – ja brändi on vahvistanut, että sitä käytetään yhdessä tulevissa malleissa.
Musta-kultainen livery esiintyi tunnetuimmin Lotus Type 72d F1 -rauhaajassa, jossa Emerson Fittipaldi vaati viittä voittoa ja mestaruuden titteliä kauden 1972 aikana.

Parhaat brittiläiset autot: 50 parhaan kaikkien aikojen suurimman brittiläisen rakennuksen autot paljastuivat

Sama livery esiintyi Lotus Formula 1 -autoissa vuoteen 1986 saakka. Se ilmestyi viimeisen kerran 98T: llä, jota ajoi legendaarinen Ayrton Senna.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Yksi yrityksen uusista omistajista, entinen F1-maailmanmestari Jenson Button, sanoi: ”Olemme niin innoissamme hankkineet tämän tavaramerkin. John Player Special on epäilemättä yksi ikonisimmista kilpa -maksuista, jotka koskaan armahtivat Formula 1 -autoa.
”Minulle se loihtii kuvia Formula 1 -kilpailun” kultaisesta aikakaudesta “, jotka koristavat autoja, kuten Emerson Fitipaldi ja Ayrton Senna. Legendat, jotka inspiroivat minua haluamaan tulla kilpa -kuljettajaksi.
”Emme voi odottaa osoittavan, missä tätä liveria käytetään, mutta odotamme sen ilmestyvän Radford Automobilesissa lähitulevaisuudessa. Sellaisia ​​autoja, jotka herättävät loistavan kilpa -sukutaulun, jonka nämä maksat tuovat mukanaan. ”
Tavaramerkkien hankinta on melko sopivaa, koska Radfordilla on jo tekninen kumppanuus Lotuksen kanssa. Se näkee, että valmentajan rakennusyritys luo yksinoikeuden urheiluauto, jonka inspiroi Lotus -tyypin 62 kilpailija, joka rakennetaan Lotus -taustalle.
Radford on nimeltään ajoneuvo “Project 62”, ja yritys sanoo, että valmis auto sekoittaa klassisen suunnittelun moderneilla valmentajarakennustekniikoilla. Vain 62 esimerkkiä rakennetaan.
Lue nyt kaikki viimeisimmät uutiset Radfordin Project 62 -urheiluautosta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *