Jaguar Land Rover perustaa 1 700 uutta työpaikkaa


Jaguar Land Rover on ilmoittanut valtavan 1,5 miljardin punnan sijoituksen Ison -Britannian toiminnassaan uusien mallien hyökkäyksen luomiseksi tulevina vuosina.
Ja yritys aikoo palkata vielä 1 700 työntekijää Solihull -sivustollaan selviytyäkseen laajennuksesta ottaen Jaguar Land Roverin viimeisen kolmen vuoden aikana ilmoittaman Yhdistyneen kuningaskunnan valmistustyötöiden määrän, joka on lähellä 11 000.
Mainos – viesti jatkuu alla

Yrityksen kunnianhimoisiin suunnitelmiin sisältyy kompakti toimeenpaneva malli BMW 3 -sarjan kilpailulle ja C-X17-maastoautokonseptin tuotantoversio, joka paljastettiin Frankfurtin autonäyttelyssä-mutta se on vain alku.
Jaguar Land Rover on kehittänyt aivan uuden kevyen alumiiniarkkitehtuurin, joka on modulaarinen ja skaalautuva, mikä antaa sille alustan, jolla voidaan kehittää joukko uusia malleja tehokkaasti ja taloudellisesti. Joten voit odottaa näkevänsä molemmat tuotemerkit nopeasti laajentavan alueitaan vastaamaan saksalaisia ​​kilpailijoita, kuten Audi, BMW ja Mercedes.
Jaguar Land Roverin toimitusjohtaja Dr. Ralf Speth sanoi: ”Tämän päivän ilmoitus merkitsee Jaguar Land Roverin pyrkimyksiä ajaa rajat ja määritellä uudelleen premium -autoomistuksen.
”Jaguar Land Roverissa asetamme asiakkaan kaiken tekemämme ytimeen, ja maailmanluokan All-uuden alumiiniautoarkkitehtuurin käyttöönotto osoittaa, että olemme paljon kilpailukykyisempiä, joustavampia ja tehokkaampia, jotka toimittavat mielenkiintoisia uusia tuotteita asiakkaillemme ympärillämme maailman.”
Jaguar 3 -sarjan kilpailija on ensimmäinen malli, joka on rakennettu uudella alustalla, ja yritys lupaa, että se on kompaktin johtoluokan tehokkain ja edistynein auto.
Se on myös ensimmäinen Jaguar Land Rover -auto, jossa on moottori, joka on rakennettu yrityksen uudessa 500 miljoonan punnan moottorin valmistuskeskuksessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *