Uusi Audi Q5 Facelift merkitsee tuoretta ulkonäköä sisälle ja ulos plus Extra Tech


Audi on julkaissut Q5: n kasvojenkorotetun version. Tarkistetussa maastoautossa on kourallinen muotoilu- ja tekniikkakorjauksia, jotka Audi toivoo pitävän sitä kilpailukykyisenä BMW X3: n, Mercedes GLC: n ja Jaguar F-Pacen kaltaisten kanssa. Se tulee myyntiin heinäkuussa, hintaan 42 950 puntaa, ja ensimmäiset toimitukset saapuvat syyskuussa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Kosmeettiset muutokset ovat melko hillittyjä. Muotoilumuutoksia ovat uudet LED -ajovalaisimet, hiukan kapeammat jäähdyttimen säleikkö ja muokattu etupuskuri, jolla on suurempi ilmanottoaukot. Audi on myös asentanut parin uudelleenjärjesteltyjä sivuhameita-ja takana on päivitetty hajotin ja erilainen trimmauskappale auton uusien OLED-takavalojen välillä.

10 parasta maastoautoa 2022 ostamiseksi

Audi tarjoaa myös muutaman trimmallisen tyylihoiton tarkistetulle Q5: lle. Esimerkiksi urheilumallissa on kromi -säleikkö surround- ja hopea liukulevyt, kun taas S -linjavariantissa on hunajakennon säleikkö ja krominauha takaluonteelle. Audi on myös lisännyt parin uusia maalipopulaatioita Q5: n värivalikoimaan – District Green ja erittäin siniseen.
Sisustusversiot ovat yhtä hienovaraisia. Ainoa näkyvä ero on suurempi viihdejärjestelmä, joka on päivitetty 8,3 tuuman 10,1 tuuman yksikköön. Edellisen Q5: n keskikonsolin kiertoohjausnuppi on myös korvattu säilytysastialla.
14

Kuten vanhan mallin kanssa, Q5-ostajille tarjotaan silti 12,3 tuuman digitaalinen instrumentti-binnacle valinnaisena ylimääräisenä, sekä sisätilojen valaistuspaketin ja head-up-näytön kanssa. Digitaalisen mittarin klusteri on päivitetty versio lähtevistä maastoautoista – ja Audi sanoo, että se tarjoaa 10 -kertaisen edeltäjänsä laskentavoiman.
Kasvattu Audi Q5: TRIM -tasot ja laitteet
Ostajat valitsevat kolme päälevyä-urheilu, s linja ja Vorsprung. Tavallisena Q5-urheilussa on 18 tuuman kevytmetallivanteet, lämmitetyt etuistuimet, monitoiminen ohjauspyörä ja kolmen vyöhykkeen ilmastonhallinta. Ostajat saavat myös vakionopeudenhallinnan, avaimeton GO ja monipuolinen ajoneuvon pysäköintianturit.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *