Skoda julkaisee Limited-Run Black Edition Range


Skoda on paljastanut uuden, rajoitettua mustan version trimmitasoa koko mallivalikoimalleen, joka tarjoaa asiakkaille ylimääräisen tavanomaisen pakkauksen ja valikoiman sisä- ja ulko- ja ulkotyylipäivityksiä Ei ole yllättävää pimeää teemaa.
Hinnat alkavat 10 090 puntaa Citigo Black Edition -tapahtumasta, nouseen 23 990 puntaan huippuluokan erikoisversiolle Yetille, ja jokainen variantti on saatavana Black Magic Pearlescent -maalilla.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Black Edition Spec -sovelluksessa kolmen tai viiden oven Citigo käyttää tavanomaisesta viistoperältä löytyvää 59 hevosvoimaa, mutta saa 15 tuuman ‘auriga’ mustat seokset, etusumuvalot ja auringonlaskun lasit sekä kannettava viihdelaite, sekä kannettava viihdelaite ja viihdepaketti.
Nimestä huolimatta Fabia Black Edition (alkaen 15 490 puntaa) voidaan viimeistellä Candy White -sovelluksessa, ja sekä viistoperä että kiinteistö saavat 104 hevosvoiman 1,2 litran TSI-moottorin sekä lämmitetyt etuistuimet, Bluetooth, Sat Nav ja DAB Digital Radio.
• Lue Skoda -autoarvostelut
Skoda tarjoaa rajoitetun version varustekijän samaan lähtöhintaan, kun moottori Sat Nav ja DAB on siirretty yli, vaikka ylimääräinen korinvaihtoehto tekee tietä. Siellä on myös 17 tuuman ”komeetta” mustia seoksia, mustia etuvaloja, samoin kuin urheiluistuimia ja kolmiosainen nahkaohjauspyörä sisätiloihin.
Sekä nopeat (£ 16 880) että Rapid Spaceback (18 250 puntaa) variantit jakavat myös 1,2 TSI: n oman räätälöityjen 17-tuumaisten mustien seoksien, urheilupaikkojen, SAT Nav -radion, digitaalisen radion rinnalla. Pelkästään viistoperälle on etuvaloja, kun taas avaruussuunta saa auringonlaskun lasin ja lisättynä kuun valkoisen metallisen ulkoisen maalin valinnan.
Octavia Hatch and Estate (alk. 21 685 puntaa) on valikoima 1,6- ja 2,0 litran TDI-dieseliä, ja osana Black Edition -muutoksia Skoda on sisällyttänyt 18 tuuman Turini-mustat seokset, vakionopeussääntö ja The Cruise Control ja The the Sama infotainment -laite, joka esitettiin Fabiasta ylöspäin. Moon White Metallic liittyy jälleen Black Magic Pearlesceniin mahdollisena viimeistelynä.
17-tuumainen ‘twister’ musta vanteet, lämmitetyt etuistuimet, täydet nahkaverhoilut, satelliittikohteet ja DAB ovat valittuja päivityksiä erinomaisille (alk. 23 630 puntaa), molemmat vartalotyylit, jotka hyötyvät samanlaisista ylimääräisistä pakkauksista ja valkoisista tai mustista maalimuodoista.
Black Edition -alueen viimeistely on 138 hevosvoiman 2,0 litran TDI 4×4 Yeti (alk. 23 990 puntaa), myynnissä Black Magic Pearlescentissä ja Moon White Metallic -sivustolla valikoima kuuden nopeuden manuaalinen tai DSG-automaattinen vaihdelaatikko. Sen mukana tulee 17 tuuman ‘Matterhorn’ seokset, etu- ja takaspoilerit ja tietysti Sat Nav- ja DAB-radio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *