McLaren ja Audi F1 -kaupan “varhaisissa keskusteluissa”, raportoivat


tarjous McLarenin ja Britannian autonvalmistajan Formula 1 -divisioonan välisen Audi: n välillä on edelleen pöydällä, uusi raportti ehdottaa, että McLarenin kieltäminen huolimatta McLarenin kieltämisestä alkuperäisestä haltuunottotarinasta.
Financial Times raportoi, että Audi voi osana suurempaa Volkswagen-ryhmän suunnitelmaa tulla takaisin F1: lle, se voi pyrkiä käyttämään McLarenin tunnustettua kilpa-käsivartta saksalaisen premium-tuotemerkin tuomiseksi urheiluun.

Uusi McLaren 720s GT3X 2021 Review

Raportissa, joka mainitsee kaksi neuvotteluihin tuttuja ihmistä, väittävät, että keskustelut ovat edelleen varhaisessa vaiheessa, eikä minkään tyyppisten tarjousten valmistumista odotettavissa ensi vuoteen saakka. Se ehdottaa samoin, että VW -ryhmä haluaa tulla sekä Porsche- että Audi -ryhmään kahteen merkkituotteeseen F1 -tiimiksi, jolloin he voivat yhdistää resursseja ja tekniikkaa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Alkuperäiset tiedotusvälineet ehdottivat, että Audi halusi hallita koko McLaren -konserniyhtiötä ja että tarjous oli jo tehty. McLaren julkaisi päinvastoin, kutsuen näitä raportteja “täysin epätarkkoiksi”.
”McLarenin teknologiatekniikka on aina osallistunut jatkuviin keskusteluihin sekä yhteistyöhön asiaankuuluvien kumppaneiden ja toimittajien kanssa, mukaan lukien muut autonvalmistajat”, se jatkuu. “McLaren -ryhmän omistusrakenteessa ei kuitenkaan ole muutettu.”
Kahden tuotemerkin välillä tehdyt huhut, jotka ympäröivät tehtyä tarjousta, ei kuitenkaan käsittele raportteja potentiaalisesta myynnistä. Saksan teollisuusjulkaisu Automobilwoche kertoi ensimmäisen kerran sunnuntaina, että sekä Audi että BMW olivat kiinnostuneita McLarenin hankkimisesta. Jälkimmäinen on siksi, että kielletty raportti kokonaan, kun taas Audin tiedottaja sanoi: “Taktisten keskustelujemme ohjelmassa arvioimme jatkuvasti erilaisia ​​ideoita yhteistyöhön.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *