NIO ilmoittaa uuden massamarkkinoiden sähköautobrändin kilpailevalle Toyotalle ja VW: lle


kiinalaisen sähköauton valmistaja NIO käynnistää pian uuden “massamarkkinan” alamerkin, joka saapuu paljon edullisemmaksi vaihtoehdoksi NIO: n premium-markkinoille autot.
Äskettäisessä lausunnossa yhtiön toimitusjohtaja William Li sanoi: “NIO: n ja uuden joukkomarkkinamerkkimme välinen suhde on kuin Audi-Volkswagen ja Lexus-Toyota.”

Puhdas sähköinen ja autonominen NIO ET7-sedan paljastettu

Li ilmaisi myös kunnianhimoaan uudelle alamerkilleen Teslan alittamiseen ja parempaan suuntaan sanomalla: “Haluamme tarjota parempia tuotteita ja palvelua hinnoilla, jotka ovat alhaisempi kuin Tesla.”
Mainos – viesti jatkuu alla

NIO on vasta aloittanut kehityksensä Euroopan markkinoilla, kun ES8 -maastoauto ja ET7 -salonki julkaisi äskettäin Norjassa. Tuotemerkki ei ole vielä tehnyt askelta Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta yritys on vihjannut, että se on mahdollista, jos kiinnostusta on tarpeeksi. NIO ei kuitenkaan ole paljastanut tai vihjattu mihinkään suunnitelmaan tuoda tuleva alaryhmä myös Eurooppaan.
Tällä hetkellä NIO: n autot sijaitsevat markkinoiden premium -lopussa. ET7 -salonki hinnat alkaen Kiinassa noin 51 000 puntaa. ES8 alkaa noin 54 000 puntaa.
Ilmoitus tulee, kun yritys paljastaa tulot vuoden 2021 toiselle vuosineljännekselle. Yhtiö toimitti kauden aikana lähes 22 000 autoa, mikä edustaa noin 112 prosenttia enemmän kuin edellisvuodesta.
NIO pyrkii myös laajentamaan innovatiivista akku-SWAP-verkkoaan, ja suunnitelmat ovat paljon enemmän kuin kaksinkertainen nykyiseen kapasiteettiinsa 361 asemasta paljon yli 700 vuoden 2021 loppuun mennessä, kun se siirtyy Euroopan markkinoille.
Vuoteen 2025 mennessä NIO pyrkii menemään globaaliksi tekniikan kanssa 4000 asemaa maailmanlaajuisesti.
Lue nyt kaikki NIO: n nykyiset uutiset Euroopan markkinoille napsauttamalla tätä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *