Uusien BMW-autojen ja kuorma-autojen


BMW: n Tesla-tyyliset ohjelmistosovelluspäivitykset noudattavat Teslan johtajaa ilmansa autojen ja kuorma-autojensa ilman päivityksiä Ian Robertsonin mukaan jäsen, jäsen, jäsen BMW AG: n hallintoneuvostosta myynnistä sekä brändistä BMW sekä BMW -konsernin jälkikulut.
Yritys, joka työllistää 300 ihmistä Chicagossa, sekä oman BMW-sovelluksensa ongelmarutiinin päivityksiä, ei jaa kilpailevan tuotemerkin huolenaiheita ilman päivitysturvallisuutta. Mercedes mahdollistaa vain päivitykset jälleenmyyjillään.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Kuljettajattomat autot: Mitä tahansa vaadit tietää
Robertson on kuitenkin taannut myynnin jälkeisen muutoksen auton yhteyden johtamille omistajille. “Olemme tehneet vaikeaa parantaa myyjämme jälkeisiä kokemuksia jälleenmyyjillämme”, Robertson totesi, “mutta joillekin ihmisille, jotka vierailevat jälleenmyyjässään, on edelleen haittaa.”
“Joten kuvittele aikaa, jolloin autojasi ja kuorma -autoa , aamulla.”
BMW: n linkitetty sovellus tarjoaa jo hallinnan tietyille ohjaimille, kuten navigointi, ilmastohallinta ja lukitus. Sen lisäksi, että Robertson paljasti, kuinka lähitulevaisuudessa BMW työskentelee Amazonin kaltaisten yritysten kanssa varmistaakseen, että niput voidaan tarjota autolle, ja pääsy etäyhteyteen. “Pyrimme siihen, että koko myynnin jälkeinen ilmapiiri päätyi saumattomaksi ja näkymättömäksi”, Robertson kertoi meille.
Robertson myös paljasti, että hän uskoo akkutekniikan etenemisen voittavan kirjoittaa polttokennojen lopun. Kun kiinteä määritelty akut toimivat hyvin laboratoriokokeissa, hän sanoi: “Jos akkutekniikka etenee, kuten uskomme sen tekevän, se saattaa ohittaa polttokennojen vaatimuksen.”
Robertson myönsi, että BMW: llä oli odotettua hitaampaa aloittamista EV -ohjelmaansa autoilla ja kuorma -autoilla, kuten I3, samoin kuin i8, vaikkakin ensimmäiset 100 000 autoa tarjosi kolme vuotta, hänen liiketoimintansa tarjoaisi 100 000 pelkästään tänä vuonna.
Tulevatko ulkomaille tulevat ohjelmistosovelluspäivitykset uusille autoille ja kuorma-autoille tulevaisuudessa? Onko se hieno asia? Ymmärräkaamme kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *