Uusi Volkswagen Atlas Tanoak Idea osuu New Yorkiin


Volkswagen on paljastanut toisen idean tämän vuoden New Yorkin autonäyttelyssä, nimeltään Atlas Tanoak, esittäen uuden Atlas-maaston mahdollisen noutoversion.
Yhdysvaltain Tyynenmeren rannikon kotoisin olevan puun mukaan ajatus astuu 5 438 mm pitkälle-se on yli 400 mm pidempi kuin seitsemänpaikkainen atlas. Se perustuu täsmälleen samaan MBQ-alustaan ​​ja saa virran 276 hevosvoiman 3,6 litran V6: lla, joka ajaa kaikilla neljällä pyörällä sekä kahdeksan nopeuden automaattivaihteistolla. VW: n mukaan 0-62 mph kestää 8,5 sekuntia.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Kaikki viimeisimmät New Yorkin moottorinäyttelystä 2018
Atlas Tanoakin tyyli on erillinen Atlas -maastoautosta, johon se perustuu, ja kahden auton välillä on vain pieniä yhtäläisyyksiä. Atlas Tanoakilla on paljon vaikeampaa ulkonäköä sovittaakseen maastoajoneuvonsa lisääntyneellä konepellillä ja kovalla alusuojalla, joka koti keskitetysti asennetun vinssin ja karabinerin.
6

Sekä ritilää ja VW -merkkiä valaisevat valkoista valoa, ja ne tarjoavat animoituneen valaistusnäytön, kun autot ja kuorma -auto on lukittu valolla, joka kulkee säleikkeen yli ja LED -ajovaloihin, kun taas merkki tulee hitaammaksi. Uudet ainutlaatuiset kuusipuoliset LED-päiväajovalot ovat myös suosittu toiminto edessä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *