Goodwood Celebration of Speed ​​2016: Round-Up


Vuoden 2016 Goodwood Speed ​​-juhla on jälleen kerran osoittautunut merkittäväksi menestykseksi, koska lukemattomat autot ja kuorma-autojen ystävät kieltäytyivät antamasta sääolosuhteiden vaimentaa väkeviä alkoholijuomia vuosittainen tapahtuma. Rall -autot, kuumat luukut, 4×4: t, superautot, F1 -autot ja kuorma -autot sekä lukuisat moottoriurheilun sankarit ympäri maailmaa tulivat yhteen osana upeita Goodwood FOS -juhlia.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Moottoritoiminnassa ei ollut päästy alusta alkaen, kun autot ja kuorma -autot kilpailivat kuuluisan Goodwood Fos Hillclimbin ja katsojat vaelsivat lukuisten staattisten näyttelyiden ympärillä.
Chichesterin lähellä sijaitsevassa Goodwood -kartanossa, juhla ei koskaan petä uskomattoman näyttelyn autoja ja kuorma -autoja sekä uusia että vanhoja – samoin kuin olimme siellä pitämään sinut räjähdyksessä yhtä paljon kuin näemme. Joten vaikka et pystynyt näkemään juhlia itse, löydät täältä erinomaisen maun vuoden 2016 FOS -kokemuksesta.
Vuoden 2016 Goodwood Celebration of Speed ​​Style oli ”Full Throttle – loputon Power Quest ‘ja se juhli BMW: n satavuotisjuhlia valmistajana. Goodwood -kodin ulkopuolella oleva valtava veistos sisälsi useita perinteisiä BMW -moottoriurheilulakeja.
• Goodwood Celebration of Speed ​​2015: Round-Up
Muita syntymäpäiviä vietettiin Can-AM-sarjan 50-vuotisjuhlaksi sekä Sir Jack Brabhamille, jotka voittivat F1-maailmanmestaruuskilpailun autoissa ja kuorma-autoissa, joilla on oma nimensä. James Huntin F1-maailmanmestaruuskilpailun 40-vuotisjuhla sekä 100. Indianapolis 500 -kilpailu kunnioitettiin samoin tämän vuoden FOS: lla, pyöristäen erinomaisen juhlajoukon.
Goodwood Celebration of Speed ​​2016: Online Video Stream
Nopeusvideovirran virallinen Goodwood -juhla on nyt live, samoin kuin voit katsella kaikkea täällä. Nauti esityksestä…
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *