Kultainen ohjauspyörä 2017: Voittajat paljastavat


Kultaisen ohjauspyörän palkinnot ovat Euroopan halutuimpia. Auto Expressin sisaruksen julkaisu Auto Bild ovat vuosikymmenien ajan. Sekoitus vierailijakyselyjä ja ammatillista mielipidettä, palkinnot merkitsevät parhaat uudet ajoneuvot, jotka on otettava käyttöön viimeisen 12 kuukauden aikana.
Pyysimme ääniä ja nyt lokakuussa pidetyn intensiivisen arviointiistunnon jälkeen voimme paljastaa voittajat – yhdessä UK -ajoneuvojen vierailijoiden kanssa. Se on poistanut brittiläiset ostajat erilaiset maut kuin muun mantereen jäsenet; Yksi vaihtoehto ei ollut sama. Jokaiselle mestariksi olemme myös sisällyttäneet valikoimamme.
Mitkä ovat kultaiset ohjauspyöräpalkinnot?
Auto Expressin sisarusjulkaisu, Auto Bild, kokoaa kultaisen ohjauspyöräpalkinnon. Kilpailu on ollut käynnissä vuodesta 1978, samoin kuin joka vuosi kaikista Euroopan sisarimistoistamme vierailijoita saavat mahdollisuuden valita, mitä heidän mielestään ovat suosituimpia ja hienoimpia uusia malleja myynnissä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

38 vuoden aikana ensimmäisestä palkintoseremoniasta on muuttunut hirvittävä paljon moottorialoa; Uusien ajoneuvojen tekniikka, turvallisuus, suorituskyky ja mukavuus on lisääntynyt kaiken tunnustamisen ulkopuolella. Vaikka luokitukset ovat kuitenkin muuttuneet merkittävästi, valintaprosessi on pysynyt suurelta osin samana kultaisten ohjauspyöräpalkintojen kohdalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *