Uudet kolminkertaiset turbo-moottorit signaalit paljon enemmän kuumia Volvos-menetelmässä


Kuuma Volvo saattaa palata räjähdyksellä, jota saadaan edistyksellinen uusi 2,0-litran, 4-sylinterinen bensiinimoottori, jonka valmistaja ilmoittaa tarjoavan “Vähintään 450 hevosvoimaa”.
Tarkat luvut ovat vielä alttiina, mutta jos korkean suorituskyvyn Drive-E-voimansiirtoidea saavuttaa kaiken, että sen ilmiömäinen on lähettänyt tietyn tuotoksen noin 225 hevosvoimaa litralta, se ylittää maailman tehokkaimmat suorituskykymoottorit.
Mainos – viesti jatkuu alla

Korkean suorituskyvyn Drive-E-voimansiirtoidea näkyy etenemisenä Volvon nelisylinteriseen Drive-E-bensiinin voimansiirtoon, joka on jo suodatettu Volvon tuotanto-autojen ja kuorma-autojen alueella.
Turboahdetun bensiinin Drive-E-kotitalous sekä dieselmoottorit ovat huomionarvoisia edistyneiden turboinnovaatioiden hyödyntämisessä sekä korkean suorituskyvyn Drive-E-idea vie tämän uudelle tasolle. Moottorissa on kaksi yhdensuuntaista turboahtimaa, joita syöttää kolmas sähkökäyttöinen turbo. Tämän kolmannen syöttölaitteen turbon puristettua ilmaa ei lähetetä sylintereille sen sijaan, että se on käytetty kahden muun turboa ylöspäin, minimoimalla turboviive.
Polttoainetta syötetään sylintereille huipputeknisen polttoainepumpun avulla erittäin korkealla paineessa 250 baaria sekä yhdessä rinnakkaisten turbien paineistetun ilmavirran kanssa, tämä luo erittäin suuren tehon tiheyden sylinterit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *