‘Latauspisteiden tulisi pysyä EVS: n suosion kanssa ”


Tällä viikolla olen ollut onnekas kuljettamaan uutta Nissan -lehteä. Sen lisäksi, että se on kehittynyt Koillisosassa, minusta oli parasta suunnata yhtä paljon kuin Nissanin tehdas Sunderlandissa saadaksesi uuden autoni.
Kun otetaan huomioon uuden Leafin julistettu 235 mailin lajike, toivoin todella, että pystyn tekemään 273 mailin matkan takaisin etelään talooni vain yhdellä pysäkillä latausta varten. Voit selvittää, käsittelenkö sitä muutamassa viikossa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Parhaat myytävät sähköajoneuvot vuonna 2018
Kun sähköajoneuvo on nyt ajotieltäni, olin kiinnostunut näkemään data -asiantuntijan EMU -analytiikan ennusteen, että EV -latauspisteissä on 83 prosenttia puute vuoteen 2020 mennessä. Sen raportti ilmoitti, että vaadimme 83 500 pistettä – enemmän Tämän päivän 16 500 – palvella arviolta miljoona eV: tä tiellä.
Joten meidän pitäisi olla huolissamme? Chargemasterin johtaja David Martell, joka johtaa Ison -Britannian suurinta latausverkkoa Polaria – usko ei usko. “Auton ostajat voivat olla varmoja siitä, että sähköajoneuvojen tukeminen latauslaitokset pitävät nopeutta markkinoilla, koska otamme lukemattomia kotia, työympäristöä ja julkisia latauspisteitä tulevina vuosina”, hän sanoi.
”On epätarkkaa ehdottaa, että meillä on nykyään valtakunnallinen puute, mutta ohjelmasta tarvitaan paljon enemmän maksupisteitä tulevaisuudessa. Odotamme toimivan noin 50 000 julkista latauspistettä vuoteen 2022 mennessä, yhteensä 100 000 Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mikä todennäköisesti nousee yli 500 000 vuoteen 2030 mennessä. ”
Ymmärrän Teslan viime vuonna ajamiseni aikana, että EV: n omistajien on perustettava oma tekniikka lataamiseen. Lehden kanssa haluan maksaa ajoneuvoni talossa, kun viikon ja sen pitäisi olla riittävä 44 mailin edestakaiseen työmatkalleni maanantaista perjantaihin. Upea työ, koska Lontoon keskustan ajoneuvopuistomme latauspisteet ovat tyypillisesti kaikki kiireisiä. Toivotaan, että se ei ole osoitus tulevista asioista.
Sopiiko sähköajoneuvo tarpeitasi? Tarkista oppaamme EV: n asumiseen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *