2017 Toyota Yaris: Ison -Britannian hinnat ja tiedot paljastivat


Toyota on paljastanut täydelliset Yhdistyneen kuningaskunnan hinnat ja tiedot uudelle 2017 Yarisille, ja tarkistettu supermini on myynnissä Yhdistyneessä kuningaskunnassa nyt sen jälkeen, kun se debyytti metallissa Geneve Motor Showssa viime viikko.
Vuoden 2017 Yaris esittelee uuden ilmeen, uuden tekniikan ja uuden bensiinin 1,5 litran bensiinimoottorin. Hinnat alkavat 12 495 puntaa, mikä tarkoittaa, että Toyota’s Superminin erittäin edullisin versio on nyt 1000 puntaa paljon enemmän kuin lähtevän mallin perusversio.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Muotoilun kannalta Yaris on päivitetty ulkopuolelta, kun auto on tarkoitettu tekemään autosta urheilullisemmalta ja leveämmältä. Edessä se saa kehittyneen, terävämmän kasvot uusilla ajovaloilla, uuden etusäleikön ja helpomman nenän, kun taas oven listat sivulta asetetaan alempaan.
8

Muutokset jatkuvat takaosan ympärillä uusilla vaakasuorilla takavaloilla, tarkistettuun takaluukkuun ja uuteen takapuskuriin. Ostajat pystyvät tarkistamaan ajoneuvonsa uudella kolmella uudella kevytmetallipyöräkuviolla kahden uuden maalivärivaihtoehdon rinnalla. LED -päiväajojen ajovalot plus LED -takavalot tekevät vaihtoehtojen luettelon.
• Paras myytävänä nyt parhaiten myytävänä
Mökissä on saatavana uusia värejä, koristeita ja verhoiluvaihtoehtoja, ja ne on integroitu tarkistettuihin valitsimiin, uusiin ”potkuri” -tyylisiin ilma -aukkoihin ja uuteen ilmekytkimeen. Tärkein esittely on 4,2 tuuman värinäyttö, joka on upotettu instrumentti-binnacleun, joka tulee vakiona kuvake-ajoneuvoissa ja ylöspäin.
8

Moottorien suhteen Toyota on paljastanut, että uusi 1,5 litran nelisylinterinen bensiini on yksi voimalaitoksista, jotka ovat matkalla vuoden 2017 Yarisiin. Tämän uuden suuremman moottorin avulla Toyota lupaa paljon enemmän voimaa, vääntömomenttia ja suorituskykyä, mutta ratkaisevasti parannetun polttoainetalouden ja alhaisemman hiilidioksidipäästöjen päästöt. Se kehittää 110 hevosvoiman ja 136 nm vääntömomentin, kun Toyota julistaa uuden 1,5 litran, on 0,8 sekuntia nopeammin 62 km / h kuin nykyinen 1,3 litran auto, joka kestää 11 sekuntia.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *