Autot tulevat pian


tammikuu 2013
Istuin ibiza cupra
Istuin Ibiza Cupra pakkaus 178 hevosvoimaa, voi tehdä 0-62 mph 6,9 sekunnissa ja alkaa hintaan 18 825 puntaa. Se istuu Ibiza -alueen yläosassa, kun se saapuu tässä kuussa.
Kia Sorento
Hyvin varustettu Kia Sorento näkee 1500 punnan hinnankorotuksen, kun uusi malli saapuu tässä kuussa, mikä tekee siitä hieman kalliimman kuin Honda CR-V. Uusi kalliita mökki ja tarkistettu muotoilu on kuitenkin parannus vanhaan malliin nähden.
Mini Clubvan
Tiny Clubvan on Clubman-pohjainen hyötyajoneuvo, joka poistaa takaistuimet ja ikkunat suuremman kuorma-alueen hyväksi. Hinnat alkavat 11 000 puntaa.
VW -golf
MK7 Volkswagen Golf on jo saanut voiton ryhmäkokeessamme ottaen voiton BMW 1 -sarjan ja Ford Focus -sarjan yli. Se on saatavana erilaisilla tehokkailla moottoreilla ja suurella valikoimalla trimmitasoja, kun se tulee myyntiin tässä kuussa.
Hyundai i30 kolmiovinen
Viimeisin Hyundai i30 on ollut myynnissä paljon yli vuoden, mutta urheilullisempi kolmen oven malli on pysynyt salassa tähän asti. Se saa saman moottorivalikoiman kuin viiden oven ja kaikki autot hyötyvät autonvalmistajan viiden vuoden takuusta.
Peugeot RCZ
Kasvotutkimus Peugeot RCZ saa uuden säleikön ja LED -päiväajovalot. Moottorin kokoonpano ei ole muuttunut, mikä osoittaa, että se on saatavana yhden dieselin ja kahden bensiinimoottorin valinnassa.
Porsche cayenne diesel s
Porsche Cayenne S on varustettu suuritehoisella dieselmoottorilla, pakkaamalla 376 hevosvoimaa 4,2 litran V8: sta. Se on kuitenkin 850 nm vääntömomentti, joka tekee paljon vaikutusta-se on 150 nm paljon enemmän kuin bensiinikäyttöinen Cayenne Turbo.
Dacia Duster
Renaultin budjettibrändin Dacia, ensimmäinen malli, tulee myyntiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa tässä kuussa. Duster-maastoauto käyttää Rugged 4×4 -sovellusta ja tonnia tilaa lähtötason Ford Fiestan hintaan.
Honda Civic Diesel
Honda ottaa vastaan ​​VW Golf Bluemotionin tämän uuden dieselmoottorin Civicin kanssa. 1,6 litran yksikkö lupaa 78,5mpg ja päästöt vain 94 g/km, mikä tekee siitä ilmaisen tieverosta.
Dacia Sandero
Toinen dacia, joka tulee myyntiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, on Sandero, joka on suuri vaihtoehto Ford Fiestalle kaupunkiauton hinnasta. Pohja-spec-autot alkavat vain 5 995 puntaa.

Mini JCW GP II
Nopein tuotanto, joka on koskaan myynyt tässä kuussa, mutta numerot ovat rajoitetut. Vain 2000 näistä kaksipaikkaisista viistoperäistä löytää koteja maailmanlaajuisesti, jokainen pystyy siirtymään 0–62 mph 6,3 sekunnissa.
Mazda 6
Tyylikäs uusi Mazda 6 ei ole vain suurempi kuin Ford Mondeo ja Honda Accord, se on myös nopeampi kuin Vauxhall-tunnusmerkki 0-62 mph. Juoksuvat kustannukset ovat myös alhaiset yrityksen innovatiivisen SkyActiv -tekniikan ansiosta.
Ford Fiesta
Ford on antanut Fiestalle kasvojenkorotuksen. Merkittävimpiä muutoksia ovat rohkea uusi aukko säleikkö, mutta siellä on myös uusia takavaloja, vartalovärejä ja kevytmetallipyöräkuvioita. Moottorivalintoihin kuuluu nyt myös yrityksen palkittu 1,0 litran EcoBoost.
Porsche cayenne turbo s
Siellä on uusi lippulaiva Porsche Cayenne. Turbo S saa 550 hevosvoimaa 4,8 litran V8: sta, voi sprintin 62 mph: iin vain 4,5 sekunnissa ja huippunopeuteen 176 km / h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *