New Limited Ford Fiesta St Edition käynnisti


Ford on laajentanut Fiesta St: n kokoonpanoa uuden rajoitetun erän mallin kanssa, jonka yrityksen mukaan on suunniteltu tyydyttämään asianmukaisten bensiinipäälliköiden tarpeet.
Erikoispainossa Fiesta St sisältää valikoiman runkojen säätöjä ja muutama kosmeettinen säätö. Ison -Britannian tuotanto rajoitetaan vain 300 yksikköön, jokainen hinta on 27 075 puntaa.

Top 10 parasta kuumaa viistoperä ostaa 2022

Ford aloitti rukoilla standardi Fiesta St: n jousitus pystyssä kaksisuuntaisille manuaalisesti säädettäville coiloversille, joilla on konfiguroitavat asetukset sekä kohokuvan jäykkyyden että palautumisen vuoksi. Erikoispainon ajokorkeus on myös alhaisempi kuin tavallinen kuuma viistoperä, joka on 15 mm edessä ja 10 mm takana.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Ostajat saavat myös tuoreen sarjan virtausmuodostuneita 18-tuumaisia ​​kevytmetallivanteita, jotka Ford sanoo, että ajelee kahdeksan kiloa kuuman viistoperän kaarevan painosta. Myös ST: n kuuden nopeuden käsikirjan vaihdelaatikko ja Quaife Limited-liukastumiserot on siirretty.
18

Erityispainos Fiesta ST: n virtalähteenä on turboahdettu 1,5 litran kolmen sylinterinen bensiinimoottori, joka tuottaa 197 hevosvoimaa ja 290 nm vääntömomentti. Fordin mukaan moottori tuottaa 0–62 mph 6,5 sekunnin ajan ja huippunopeuden 143 mph.
Siellä on myös muutama kosmeettinen säätö, mukaan lukien ainutlaatuinen azura-sininen maalipinta, ST-merkkinen LED-lätäkkövalaistus ja kiiltävä musta korvaus auton jäähdyttimen säleikölle, takaosaon, kattopoilerille ja merkkeille.
Sisällä ostajat saavat uuden hiilikuituvaikutuksen instrumentin binnacle -surround, faux -hiilikuitukotelon koristeet ja ainutlaatuinen punainen käynnistyspainike. Tavallisen mallin tavoin on myös litteäpohjainen ohjauspyörä, nahkavaihteisto ja ST-merkkiset Recaro-urheiluistuimet.
Napsauta tätä tarkistaaksesi tavanomaisen Ford Fiesta st …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *