Uusi VW Amarok Canyon Picket on täysin ladattu


Uusi VW Amarok Canyon tulee myyntiin 1. huhtikuuta. Rajoitettu vain 350 yksikköön, Amarok Canyon perustuu keskitason trendilinjan spec Amarok, mutta mutta VW väittää, että se sisältää 8500 puntaa lisävarusteita.
Sisältää vakiona Amarok-kanjonin ulkopuolelle on joitain ylimääräisiä karujen vartalojen muotoilua, 19 tuuman “Cantera” -lejeeringit, etu- ja takaosan pysäköintianturit, yksityisyyslasi, kuormitusalueen suojapinnoite, matta musta kuormituslahden kansi ja korkea -Killo sivumuotoilupalkit ja takapuskuri.
Mainos – viesti jatkuu alla

Ostajat saavat valinnan kolme ulkoväriä – kupari oranssi, syvä musta tai refleksi hopea. Kattovalopalkki on saatavana valinnaisena ylimääräisenä, hintaan 945 puntaa plus arvonlisävero.
Sisällä kanjoni saa harmaata nappa-nahkaverhoilua lämmitetyillä etuistuimilla, appelsiinin ompeleen nahkapäällystetyllä ohjauspyörällä ja vaihde-nupilla, sat-nav kuuden tuuman värillisellä kosketusnäytöllä, bluetooth- ja lattiamatoilla.
Amarok-kanjoni on saatavana vain huippuluokan 178 hevosvoiman 2,0 litran bi-turbo-dieselillä. Tämä tuottaa 400 nm vääntömomenttia manuaalisessa muodossa ja 420 nm autona, ja antaa kuorma -autolle maksimiehoon 3000 kg manuaalisena ja 3200 kg 3200 kg autona.
Asiakkaat voivat valita kuuden nopeuden manuaalimallista, jossa on valittava neliveto, tai kahdeksan nopeuden auto, jolla on pysyvä nelipyöräinen asema. Vain 50 käsikirjaa on saatavana, ja 300 jäljellä olevaa mallia ovat autojen vaihteisto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *