Suunnitelmat 1 500 uudelle sähköajoneuvolatureille neljässä vuodessa New Osprey Borging Hubs


Ison-Britannian sähköajoneuvojen laitoksissa on paljastunut suuri lisäys Osprey Worging, joka aikoo ottaa käyttöön aivan uuden latauskeskuksen verkoston. keskeiset paikat ympäri maata.
150 uutta nopeaa latauskeskuksia, joissa on jopa 12 laturia kussakin sivustossa Yritys sanoo, että 100 minuutin lisävarusteena on 100 mailia lisävarusteita niin vähän kuin 10 minuuttia.

Sähköajoneuvojen lataus Isossa -Britanniassa: hinnat, verkot, laturityypit sekä huippuvinkit

Kummat löytyvät myös lähellä ostoksia ja välipaloja. Aivan ensimmäinen johtuu ensi kuussa avoimesta Wolverhamptonissa, samoin kuin kymmenen on tarkoitus avata pelkästään tänä vuonna. Kaikki 150 napaa on avoinna vuoteen 2025 mennessä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Osprey toteaa, että uusi Kempower -lataustekniikka on avain käyttöönoton yhteydessä, koska se mahdollistaa enemmän EV: itä linkittää yhdellä sivustolla vaarantamatta palkkiovoimaa tai tarvitsee kalliita ruudukkoyhteyksiä. “Innovaatiolla on mahdollisuus mullistaa EV -lataamisen käyttöönoton Yhdistyneessä kuningaskunnassa älykkäästi tonnia tasapainottamalla maksimoidaksesi jokaisen ajoneuvon vastaanottaman maksun”, se väittää. Tämä tarkoittaa, että kaikki ajoneuvot kiinnitetään niin paljon kuin napa pystyy maksamaan enimmäismäärällä vaikuttamatta muihin autoihin.
“Kaikki Osprey -laturit ovat yhteensopivia jokaisen markkinoiden nopean lataamisen EV: n kanssa, samoin kuin eivät tarvitse jäsenyyttä tai jäsenyyttä lataamisen aloittamiseksi – kuljettajat voivat vain napauttaa kontaktitonta pankkikorttiaan tai viisasta puhelinta”, yritys sanoo.
Katso täällä myytävänä olevat halvimmat sähköajoneuvot …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *