Peugeot käynnistää Worldin pienimman autokaupan Lontoon puhelinlaatikolla


Peugeot on paljastanut, mitä väittää olevan pienin autokauppa maailmassa, joka avataan yritykselle 12. syyskuuta.
Peugeot Russell Square sijaitsee pääkaupungin sydämessä – Peugeot Russell Square – ”Forecourt”, joka mittaa vain 0,8 metriä.
• Hyundai käynnistyy napsauttamalla ostojärjestelmää
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Sisältä ei löydy myyjiä, vain Peugeotin verkkokaupan portaaliin kytketty tabletti. Asiakkaat voivat selata kokoonpanoa, määrittää autonsa, lajitella rahoitussopimuksen ja sijoittaa ostoksen aivan uudelle autolle puhelinlaatikkoon.
Koska puhelinlaatikko on miehittämätön asema, sitä pidetään lukon alla ja välttämättömänä – sen, että ne ovat kiinnostuneita auton ostamisesta, on saatava erityinen koodi, jotta se pääsee Peugeotin verkkosivustolta. Koska henkilöstön nykyisiä aukioloaikoja ei ole paljon pidempi kuin tavallisen jälleenmyyjän, asiakkaiden pääsy puhelinlaatikkoon klo 7.00 keskiyöhön.
Kuten olette arvata, tämä ei ole aivan merkittävä yritysehdotus. Sen sijaan on temppu korostaa Peugeotin verkkokaupan tilausjärjestelmää. Yritys sanoo, että paljon enemmän ja paljon enemmän meistä päättää ostaa uusia autoja napsautuksella verkossa, sen sijaan, että menisi jälleenmyyjään.
Ison -Britannian Peugeot -pomo David Peel sanoi: ”Ei niin useita vuosia sitten uuden auton ostamisprosessi, joka koski paljon painetun kirjallisuuden lukemista ja jälleenmyyjien ympärille. Nyt huolimatta siitä, että auto on toiseksi suurin osto, jonka monet ihmiset tekevät elämässä, se voidaan tehdä mistä tahansa-jopa puhelinlaatikon sisäpuolelta. ”
Ostaisitko auton verkossa tekemättä jälleenmyyjään? Kerro meille ajatuksia alla olevissa kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *