Uusi 2022 Nissan Leaf -malli Freseen paljasti


Nissan on antanut lehtille tuoreen vuodelle 2022. Maaliskuusta myynnissä hinnat alkavat 26 995 puntaa sen jälkeen, kun laajennusapuraha on sovellettu ja toimitusten odotetaan huhtikuusta.
Nykyisten lisäysten joukossa on urheilullisen mustan monipuolisen 16- tai 17-tuumaisen kevytmetallivanteiden valinta, joka on päivitetty uuden Nissan-logon esiintymiseen. Auton palettiin on lisätty kaksi uutta väriä, mukaan lukien helmi sininen ja magneettinen sininen, aikaisemmin saatavana vain Qashqai -crossoverilla ja sen vuoksi, että se ilmestyy brändin Ariya Electricin maastoautoon, kun se julkaistaan ​​myöhemmin tänä vuonna.

Uusi Nissan Micra Supermini vahvistettiin täysin sähköllä

Nämä uudet sävyt liittyvät värimalliin, mukaan lukien viisi yksitoikkoista vaihtoehtoa ja viisi sävyvaihtoehtoa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Akku- ja moottorivaihtoehdot pysyvät samoina, kun 39KWh -akulla on etäisyys 168 mailia ja Leaf E+ 59KWh -akku, joka on jopa 239 mailia, virallisen WLTP -testauksen mukaan.
Lehti saa Nissanin propilot -autoilijan ohjejärjestelmän, joka sisältää mukautuvan vakionopeussäätimen, kaista -avustuksen ja liikenneruuhun avun. Puoliautonomisen tekniikan tavoitteena on ajaa moottoriteillä ja kaupungeissa vähemmän väsyttävää ylläpitämällä turvallista etäisyyttä edessä olevasta autosta. ‘E-Pedali’ on toinen lehden tärkeä piirre, joka käyttää regeneratiivista jarrutusta antaakseen autoilijalle kyvyn hallita auton nopeutta käyttämällä vain kiihdytinpoljinta.
Infotainment -järjestelmä käyttää Nissanconnectia, joka osoittaa, että autoilija voi käyttää Android -auto- ja Apple CarPlay -sovellusta yhdessä Nissanin oman käyttöliittymän kanssa. Nissanconnect-sovellus, joka on saatavana N-Connecta-leikkauksesta, antaa omistajille myös hallita erilaisia ​​ominaisuuksia, mukaan lukien älypuhelimen ilmastonhallinta. Myöhemmin vuonna lehti voi myös linkittää Amazon Alexaan.
Katso mitä tapahtui, kun sijoitimme Nissan -lehden Volksagen ID.3: ta vasten …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *