Vettel ottaa Polun Austinissa


Sebastian Vettel on pätevä Yhdysvaltojen avajaispistoolilla.
Hallitseva maailmanmestari – joka saattaa saada tittelin tänä viikonloppuna – oli hallinnut viikonlopun menetelmäistuntoja, mutta samalla kun hän käsitteli ajoituslomakkeiden kärjessä ensimmäisten ja toisen karsintaistuntojen aikana, näytti siltä, ​​että Lewis Hamilton aikoi nappaa Pole.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

McLaren -kuljettaja putosi aivan viimeisellä kierroksellaan, kun taas Vettel veti upean viimeisen lentolehtisen menemään kymmenesosaan nopeammin. Hänen Red Bull -joukkuetoverinsa Mark Webber alkaa kolmannesta.
Romain Grosjean oli neljänneksi nopein parin erittäin nopean kierroksen jälkeen kolmannella vuosineljänneksellä, mutta uusi vaihdelaatikko tarkoittaa, että hän alkaa kahdeksannesta. Kimi Raikkonen perii neljännen sijan, ennen kuin Michael Schumacher, joka aloittaa viimeisen viimeisen Formula 1 -kilpailunsa viidennestä ruudukosta – 12 sijaintia joukkuetoverinsa edessä.
Felipe Massa oli seitsemänneksi nopein ja odotettiin alkavan kuudenneksi, mutta Ferrari teki taktisen päätöksen rikkoakseen tiivisteen vaihdelaatikossaan, mikä tarkoittaa, että hän alkaa 11. sijalla. Nico Hulkenberg alkaa kuudenneksi, kun taas Fernando Alonso alkaa nyt seitsemänneksi – radan puhtaalta puolelta – kamppaillut nopeudesta koko viikonlopun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *