Lexus RX -maastoauto ja se salonki päivitetään vuodelle 2020


Lexus julkaisee parin ylimääräisiä trimmitasoja RX-maastoautolle ja IS F Sportille ensi vuonna. Uusi maastoauto- ja rajoitetun version perusmallivariantti ja rajoitetun version versio salonki.
Uusi lähtötason Lexus RX ja RX L ovat yhtä yleisiä sähkökäyttöisen takaluukun, LED-ajovalaisimien kanssa, joissa on automaattinen kaukovaihe ja Lexuksen älykäs puhdistuslautasen pysäköintianturit. Sisällä langaton älypuhelinlaturi ja 12,3 tuuman viihdejärjestelmä tuella Apple CarPlay- ja Android Auto.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat toimeenpano -autot ja kuorma -autot nyt myynnissä
Siellä on myös synteettinen nahkaverhoilu, automaattinen himmentävä taustapeili ja pari kahdeksan suuntaista lämmitettyä ja sähköisesti säädettävää etuistuinta, joissa on kaksisuuntainen lannerangan säätö kuljettajan istuimella. Ostajat saavat myös tavanomaisen turvallisuuslaitteen, mukaan lukien automaattinen hätäjarrutus ja sokean alueen seurantajärjestelmä.
Seitsemän paikkainen Lexus RX L Takumi on nyt saatavana myös kahdessa yksittäisen kapteenin tuolissa toisessa istuinrivissä normaalin kolmipaikkaisen penkin sijainnissa. Jokainen sisältää oman keskuksen käsinojansa ja molemmissa on voimankäyttötoiminto tasaisen kuormituksen alueen luomiseksi suurten esineiden kuljettamiseen.
10

Lexuksen rajoitettu erä, nimeltään I Blue, perustuu Racy F Sport Edition -lehteen ja sisältää erilaisia ​​kosmeettisia parannuksia ja yleisempiä laitteita. Sisällä käytetään kahta erilaista sinisen sävyä auton puisen ohjauspyörän verhoilun värjäytymiseen, kun taas vastakkaiset insertit ilmestyvät ovikortteihin ja ompelee sen istuimille. Ostajat saavat myös 10-tuumaisen viihdejärjestelmän, virransäädettävät etuistuimet ja automaattisen himmennyksen siipipeilit.
Muualla IS Blue -lehden ulkopuoliset lisäykset sisältävät mustan oven peilikorkit, tarkistettu istuvuus yhdessä jäähdyttimen säleikölle, päivitetyt sumuvalot ja sarja tuoreita 18-tuumaisia ​​kevytmetallivanteita, jotka on valmistettu asemetalliharmaaksi. Ostajat valitsevat myös kolme maalia – Azure Blue, Sonic White tai Graafinen musta.
Mitä teet päivitetystä Lexus RX: stä ja on? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *