‘Lib Dems on yhtä innostunut tappamaan dieselautot “


Viime viikolla valitsin viittaisesti liberaalidemokraattien vaalien manifestin vähän nukkumaanmenoa varten. Tämä oli huono idea, koska sen sijaan, että potkisi minut takaisin, se sai minut melko raivoisaksi, ja se sisälsi fantasian näkökohtia paljon enemmän sellaisiin kirjoihin, jotka tarkistin nuoret tyttäreni tuona yönä.
Mainos – viesti jatkuu alla

Ärsytykseni päälähde oli kärki, jonka mukaan dieselautojen ja kuorma -autojen myynti on kiellettävä Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuodesta 2025 lähtien. Poliittinen kärki ei ollut täysin odottamaton; Tämä on peruste, että Lib Dems on ollut ohi.
• Diesel -romutussuunnitelma Isossa -Britanniassa
Mutta rehellisesti sanottuna se on kaikilla tasoilla. Ensinnäkin aikataulu on erityisen pelottava ja epärealistinen. Se lopettaa kokonaan työskentelyn tunnustamaan markkinat ponnistelujen ja investointien luomiseksi nykyisten Euro 6 -yhteensopivien dieselien luomiseksi, jotka eivät ole vastuussa minkäänlaisia ​​maksuja missä tahansa Britanniassa olemassa olevien puhtaiden ilmavyöhykkeiden ehdotusten nojalla.
Toiseksi, Dieselin arvosta Yhdistyneelle kuningaskunnalle näyttää olevan vähän ymmärtäväinen. Kuten moottorivalmistajien yhdistys sekä kauppiaiden toimitusjohtaja Mike Hawes huomauttaa: ”Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa diesel -autojen ja moottorien tärkein tuottaja on välttämätöntä tulevaisuuden kasvulle sekä tehtäville, joita motivoimme näitä uudempia, alhaisia ​​vastuuvapauden autoja tiellemme. ” Esimerkiksi Jaguar on investoinut erittäin luomaan XE: ssä, XF: ssä käytettyjä ingenium-yksiköitä.
Ja kolmanneksi, Lib Demsin kärki lisää vain dieselin mainevaurioita, aiheuttaen tarpeettoman hälytyksen nykyisten mahdollisten ostajien keskuudessa.
Olkaamme selvä; Kyllä, Dieselin pitkäaikainen tulevaisuus on epävarma. Yrittämällä kuitenkin nopeuttaa sen kuolemaa, Lib Dems tekee kuitenkin karhunpalvelusta markkinoille, jotka toimivat poikkeuksellisen vaikeasti luovien vaihtoehtoisten ratkaisujen luomiseksi, samoin kuin ostajille, joilla on erinomainen, melko puhtaiden dieselautojen ja kuorma -autojen glut ‘ T pelkää, että valitset vielä.
Mitä uskot dieselin tulevaisuuteen? Uskotko, että Graham on oikeassa? Ymmärräkaamme alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *