Smart Vision Eq Fortwo Idea paljastettu


Wise on paljastanut keskipisteensä vuoden 2017 Frankfurtin moottorinäyttelyssä, The Wise Vision Eq Fortwo -konseptissa. Vuoden 2030 viisasten esikatselu, idea on täysin sähköinen, täysin itsenäinen ja kehitetään yksinomaan ajoneuvojen jakamiseen.
Vision Eq astuu tarkalleen samankokoiseksi kuin rutiininomainen viisas Fortwo (2,69 metriä), mutta se on kuitenkin pakattu tekniikoilla ja ominaisuuksilla, jotka viisaan uskovat alkavan levittää vuodesta 2025. Sisältää tason 5 autonomia ei tarkoita, Siten ohjauspyörän ja polkimien puute.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Rikkaat näyttöpaneelit sekä digitaaliset lukemat sisällä sekä ulkona on asennettu, jotta ajoneuvo voi olla vuorovaikutuksessa jalankulkijoiden lisäksi. Kojelauta on korvattu 24 tuuman näytöllä, joka näyttöä mitä tahansa navigoinnista, videosta ja kuvista, kun taas kaksi pienempää neljän tuuman näyttöä reunustavat keskuspaneelia.
Istuinta on kehitetty penkiltä ja valmistettu synteettisessä valkoisessa nahassa, kun taas retraciable -käsinoja on asennettu. Penkin alapuolella ja lattialla on myös ylimääräinen säilytystila.
• Tällä hetkellä myytävänä olevat hienoimmat sähköajoneuvot
Ulkopuolella etusäletys on korvattu 44-tuumaisella digitaalisella lukemisella, joka voi seuloa tervetuliaisanoman kuljettajalle tai välittää viestejä jalankulkijoille, kuten ‘Ristien yli.’ Jos ajoneuvo on käyttämättä, ovet voivat Samoin näyttötiedot sääolosuhteista tai alueellisista uutisista.
Vision EQ on kehitetty yksinomaan ajoneuvojen jakamispalveluna, mikä tarkoittaa, että ajoneuvon henkilökohtaista omistajaa ei ole. Ajoneuvoa käytetään ajoneuvoa käyttämään ajoneuvoa käyttämään älypuhelinsovellusta, mutta käyttävät kysyntäennustetta sekä monimutkaisia ​​laitteita, jotka löytävät algoritmeja, ajoneuvo ymmärtää jo, että sitä tarvitaan auttamaan vähentymisaikoja. Esimerkiksi, jos kaupungissa tapahtuu urheilutapahtuma, ajoneuvo ymmärtää, että kysyntä on korkea siinä paikassa tiettyyn aikaan.
23

Kun ajoneuvoa ei käytetä sitä erikseen, tekee menetelmänsä latausasemalle maksamaan 30 kWh akun tai purkautuvan energian takaisin verkkoon. Mercedes ennustaa ihmisten lukumäärän, joka käyttää ajoneuvojen jakamispalveluita ympäri maailmaa, on parantunut viisikertaisesti vuoteen 2025 – 36,7 miljoonaan.
Autovia -videoita

Uusi BMW I4 M50 -katsaus: Kuinka hauskaa on sähköinen M -auto? Ja auto

videoiden pelaaminen

Uusi BMW I4 M50 -katsaus: Kuinka hauskaa on sähköinen M -auto? Ja auto

13.10.211

2021 BMW IX Review: Onko tämä paras sähköinen maastoauto …

29/09/21

Cupra Tavascan Idea – All -Electric -lippulaiva -maastoauto …

10.9.19

Mercedes Vision Eqs Idea – Tyylikäs kaikki …

10.9.19

BMW Vision M Seuraava idea – futuristinen …

10.9.19

Mitsubishi Engelberg Tourer Idea kartoittaa …

06.03.19

“Tulevaisuudessa samoin kuin kaksi istuinajoneuvoa ovat välttämättömiä tulevaisuuden pääkaupunkiseudun ajamiseen”, Wise kertoi CAR Expressiin toimitusjohtaja Dr. Annette Winkler. “Ihmiset uskovat, että kun ajoneuvot ovat autonomisia ajoneuvon kokoisia, uskomme päinvastoin.”
Mitä uskot viisaan Vision Eq Fortwo -konseptiin? Ymmärräkaamme alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *