Uusi BBR Mazda MX-5 erittäin 225-paketti lisää ylimääräistä virtaa 3,5 000 puntaa


BBR, Ison-Britannian Mazda-viritysasiantuntija, on julkaissut uuden virityspaketin kolmannen sukupolven Mazda MX-5: lle. Sitä kutsutaan 225 -pakettiin – ja yritys sanoo, että se lisää auton tuotannon 224 hevosvoimaan.
Hinnat alkavat 3 495 puntaa vain komponenteista, kiipeämällä 4 295 puntaan ajo-sisään-asennukseen yrityksen pääkonttorissa Brackleyssä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• BBR Mazda MX-5 -katsaus
Aivan 225-paketti on yhteensopiva kaikkien kolmannen sukupolven 2,0 litran Mazda MX-5: n kanssa-ja BBR: n mukaan päivitys parantaa moottorin tehoa 67 hevosvoiman ja 49 nm vääntömomentin avulla, ottaen maksimilähtöt 224 hevosvoiman ja 236 nm: n.
Toisin kuin jotkut suorituskykypaketit-kuten Mountuneen MK7 Golf GTI -päivitys-BBR on luottanut hyvään vanhanaikaiseen virtausdynamiikkaan turboahdin sijasta suorituskyvyn parantamiseksi. Joten heidän järjestelmänsä lisää vähemmän rajoittavan neljän yhdensuuntaisen pakoputken, tuoreen pakokaasujen parin ja uuden imusarjan, jossa on 45 mm yksittäisiä kaasukappaleita.
Siellä on myös uusi polttoainekisko sekä joukko uusia injektoreita ja uuden kartan auton ECU: lle päivitysten hallitsemiseksi – kun taas parannettu vaahtoilmäsuodatin on valinnaisesti saatavana ylimääräiselle 65 puntaa. BBR sanoo myös, että paketti voidaan varustaa nolla kehon modifikaatioilla, mikä tekee päivityksestä täysin palautuvan.
BBR myy myös sinulle vain imusarjan hintaan 1 795 puntaa – kun taas yrityksen vanhan 200 paketin omistajat voivat päivittää 225 -malliin hintaan 2 495 puntaa. Ostajat, jotka valitsevat koko paketin, saavat myös pari kosmeettisia päivityksiä, mukaan lukien pari 3,5 tuuman halkaisijaltaan BBR-merkkisiä takalevyjä ja sarjan merkkejä MX-5: n etusiipille ja kengän kansille.
Oletko houkutellut BBR: n uusin virityspaketti? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *