Nissan Qashqai saa puoliautonomisia propilot-ominaisuuksia Yhdistyneessä kuningaskunnassa


Nissan Qashqaille tarjotaan nyt puoliautonomisella ajomatkalla Isossa-Britanniassa ja merkitsee tekniikan johdannon uuden erikoisversion versiosta yrityksen näkyvästä ristikkäistä on otettu käyttöön.
Qashqai Pilot One -niminen, se perustuu Qashqaiin etäisyyden Tekna+ -versioon ja hinnoitellaan 33 380 puntaa. Luonnollisesti Proprilot Tech -ominaisuudet ovat vakiona, auttaen jarrutuksessa, kiihtyvässä ja ohjauksessa yhdellä kaistalla moottoritieteillä. Tekniikka voi siirtyä tietyssä määrin molemmissa pysähdyksissä aloittamassa verkkoliikennettä että moottoritien nopeuksilla, vaikka kuljettajan tulisi pitää kädet pyörällä ja silmät tiellä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Myynnin hienoimmat ristikkäin 2018
Pilotissa on myös helmikohtainen valkoinen maali sekä kromi ulkopistoke. Sisällä Pilot One Edition -merkinnät löydetään ovien avaamisen yhteydessä, kun taas sisustus on verhoiltu luumu Nappa -nahkaan.
6

Tekna+ -auton perusteella se saa Qashqai’s DCI 130 1,6-litran dieselin Xtronic Automaatti -vaihteistolla, joka lähettää virtaa nelivetojärjestelmään. Propilotia tarjotaan kuitenkin muualla Qashqai -lajikkeessa – se on 795 puntaa valinta Teknassa sekä Tekna+ -malleissa, vaikkakin jälleen kerran vain autoissa ja kuorma -autoissa DCI 130 Xtronic DriveTrainilla.
Propilot -sviitin alapuolella oleva tarjous on saatavana Drive Help -pakkauksen yrityksessä, jota tarjotaan 495 puntaa. Tähän sisältyy monia propilot-ominaisuuksia, vaikka se ei pysty ottamaan autoja ja kuorma-autoja kokonaan pysähtymään ja asettua jälleen kerran, kun se on riskitöntä tehdä niin.
Lue täysi laaja arvio viimeisimmästä Nissan Qashqai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *