EU: n varoitukset asettivat Brexitin jälkeisiä brittiläisiä autoja ja kuorma-autojen tuottamista


Yhdistyneen kuningaskunnan autot ja kuorma-autojen tuotantomarkkinat käsittelevät Brexitin uhkaavien spektrin tuoreita vaikeuksia, kun Alankomaiden hallitus varoitti, että liiketoimintaa, joka käyttää UK: ta valmistavia osia Käsittele tuoreita tuontitariffeja.
Brexit Effect Scan -työkalun Internetissä Alankomaiden hallituksen yritysyhtiö kysyy yrityksiltä: ”Haluatko olla vähemmän riippuvainen Ison -Britannian markkinoista? Ajattele keskittymistäsi muihin maihin. ”
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Euroopan unionin jäsenyys tarjoaa maille oikeuden vapaata tuotteiden kauttakulkua vapaakaupan sääntöjen nojalla, mikä tarkoittaa, että tuotteita voidaan siirtää EU: n maasta EU: n maahan käsittelemättä tuontia tai vientitariffeja.
Ja vaikka hollantilainen palvelu myöntää, että yritysomistajat “tietävät tarkalleen, kuinka tärkeät Yhdistyneen kuningaskunnan markkinat ovat myynnisi ja voitot”, se varoittaa, että “Brexitin jälkeen Yhdistyneessä kuningaskunnassa tehdyt osat eivät enää laske tähän vähimmäistuotantoon Euroopan unionissa. ” Tämä yksityiskohta tarkoittaa, että tuotteita, joissa hyödynnetään suurta osaa Yhdistyneen kuningaskunnan valmistettuista osista, ei lasketa EU: n tuotteiksi, samoin kuin kauppatariffit, kun niitä kuljetetaan muihin EU: n maihin.
• Moottorimarkkinat vaativat ‘kitkaton’ Brexit
Vaikka tämä neuvo on tällä hetkellä suunnattu hollantilaisille yrityksille, se toistaa EU: n itse antamat varoitukset, jotka ovat neuvoneet, että yritysten tulisi “pitää minkä tahansa tyyppisiä Yhdistyneen kuningaskunnan panoksia” alkuperäisiksi “, kun määritetään heidän tavaroidensa EU: n etuuskohdat” Brexit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *