Uusi Jeep Wrangler paljasti parannettua tekniikkaa ja maastomahdollisuutta


tänä vuonna Jeepin 80-vuotisjuhlaan ja juhlimaan kahdeksan vuosikymmentä kestävää, maastoainetta 4x4s, amerikkalainen marki on päivittänyt pitkäaikaisen pitkäaikaisen Wrangler -malli paljastaen 80 -vuotisjuhlan erikoispainos.
Wrangler ymmärretään sekoituksestaan ​​retro-inspiroimaa tyyliä sekä keisarillista maastokykyä, samoin kuin uuden päivityksen tavoitteena on kehittää mallin maastoautojen kykyä parantaen samalla turvallisuutta ja tehokkuutta tyypillisessä käytössä.

Rajoitettu erä Jeep Wrangler 1941 Marks Brandin 80. syntymäpäivä

Vuodelle 2021 Jeep on virtaviivaistanut Wrangler-kokoonpanoa tutulla 2,0 litran turboahdetulla bensiinimoottorilla, joka on nyt tarjolla oleva ainoa voimalaitos. Kuten edellisessä autossa, se luo 268BHP: n, lähettämällä aseman kahdeksan nopeuden automaattisella vaihdelaatikolla – käsikirjan valinta ei ole enää saatavana.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Moottori on nyt myös paljon tehokkaampi, säteilemällä yhtä bittiä kuin 242 g/km hiilidioksidia – vähennys 10 g/km edellisestä autosta. Erikoistunut maastoauto Rubicon on kokoonpanon vähiten tehokas, joka säteilee jopa 271 g/km, koska sen paino on sekä maastoautojen renkaita.
Uusi Wrangler saa ylimääräisen turvallisuustekniikan vakiona, mukaan lukien mukautuva ‘Stop sekä Go’ -risteilynhallinta, Mishapin hätäjarrutus sekä automaattinen kaukovallan toiminnallisuus.
9

Jeepillä ei ole kattavaa minkäänlaista mekaanisia parannuksia 4x4S -tienkäyttöisten tapojen parantamiseksi. Sen sijaan Wranglerin maastoainejärjestelmille on kiinnitetty erityistä kiinnostusta, ja maastoautojen kyvyn lisäämiseksi on kehitetty erilaisia ​​uusia ominaisuuksia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *