Aston Martin Up the ante uusilla AMR Vantage Specials -yrityksellä


Aston Martin on julkaissut uuden version V8- ja V12 Vantage -urheiluautoista uuden AMR -tuotemerkin alla. AMR tarkoittaa Aston Martin Racingia, joka on vuonna 2004 perustettu Ison -Britannian Marque’s Racing -asun nimi.
AMR -mallia on kahta tyyppiä – AMR ja AMR Pro. Ensimmäiset ovat erikoispainosmallit, joissa on pieniä muutoksia, mutta AMR Pro -autot ovat paljon voimakkaammin puolueellisia raidan ajamiseen, ja sen tuottavat Aston Martinin Q -divisioona. Vantage AMR Pro paljastettiin vuoden 2017 Geneven autonäyttelyssä, ja se sai tehokkaamman moottorin sekä uuden alustan ja aero -osat.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Myynnin parhaat urheiluautot
Tämä uusi Aston Martin Vantage AMR juhlii tuotemerkin menestystä GT4-, GT3- ja GTE -kilpa -alueilla, ja se on saatavana olemassa olevien 430 hevosvoiman V8 tai 595 hevosvoiman V12 -moottoreilla, joissa on joko automaattisia tai manuaalisia vaihdelaatikkoja. Erikoisjulkaisut autot saavat erityisen maalijärjestelmän, ja ostajat voivat valita valkoisista ja oransseista, mustasta ja sinisestä, sinisestä ja punaisesta tai hopeasta ja harmaasta.
14

Siellä on myös “halopakkaus”, jolla on Stirling Green Finish Lime Green Acclents, joka perustuu Astonin Vantage GTE -kilpailuautoon, sekä Union Jack Aston Martin Badge -sivustolla. Sisustus on suunniteltu vastaamaan ulkoa, yhdistämällä erityyppiset nahat ja alcantara sekä vastakkaiset värilliset korostukset täydentämään erilaisia ​​maalityöt.
Hiilikuituistuimia on saatavana vaihtoehtona, plus muut kevyet hiilikoristeet, kuten etusäletys, peilikorkit, oven vetäjä ja instrumentti. Muita vaihtoehtoja ovat useita kevytmetallivankkien viimeistely ja uusi Aero -pakkaus.
14

Tämä lisää uuden etujakajan ja kiinteän takasiipin, molemmat valmistettu hiilikuidusta, ja titaani pakokaasu, joka säästää 14 kg tavanomaiseen järjestelmään.
Globaali tuotanto on rajoitettu vain 300 autoon, ja rakennetaan 100 V12- ja 200 V8 -vuotiaita. Aston Martinin toimitusjohtaja Andy Palmer sanoi: ”Rajoitetut tuotantomäärät tekevät epäilemättä [Vantage AMR -mallit] erittäin kerättäväksi, mutta ne ovat niin hyviä ajamaan, olen varma, että näemme, että monet heistä nauttivat sekä tiellä että Seuraa tapahtumia ympäri maailmaa. ”

Kummankin coupe- ja roadster -versiot ovat saatavilla, kun toimitukset alkavat vuoden 2017 lopulla, ja hinnat alkavat 97 995 puntaa.
Pidätkö uuden Vantage AMR -version ulkoasusta? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *