Volvo to Go Electric -sovelluksen uusilla EV: ien ja vuoden 2019 hybridimallien kanssa


Volvo on paljastanut suuren sähköistysajan ja tuotteen hyökkäyksen, joka näkee ruotsalainen autonvalmistaja muuttavan koko lajikkeen hybridiksi ja täysin sähköiseksi ajoneuvot tulevina vuosina.
Yrityksen sähkömuutos alkaa todella kahden vuoden kuluttua – Volvo toteaa, että jokaisessa autossa ja kuorma -autossa, jonka se esittelee vuodesta 2019 lähtien, on sähkömoottori, joka alkaa ajaa autoja ja kuorma -autoja, jotka saavat yksinomaan sisätilojen polttomoottorit. Se sijainti sähköistyminen edessä ja mitä tahansa Volvo tekee.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat sähköautot ja kuorma -autot myynnissä 2017
Volvo Carsin ja kuorma -autojen presidentti Håkan Samuelsson sanoi: “Ihmiset vaativat asteittain sähköisiä autoja, samoin kuin haluamme vastata asiakkaidemme nykyisiin ja tulevaisuuden tarpeisiin. Voit nyt valita sekä valita kumman millä tahansa Sähköinen Volvo haluat. ”
Täysin sähköinen, plug-in-hybridi sekä kohtalaiset hybridi-autot ja kaikki muodot ja koot kuorma-autot tulevat myyntiin, samoin kuin yritykset, jotka tarjoavat kokonaismäärän miljoona sähköistettyä ajoneuvoa vuoteen 2025 mennessä.
Volvon tuleva, leveä hybridi-portfolio näkee kaikki autot ja kuorma-autot lajikkeessa, jota tarjotaan 48 voltin sähköistetyllä suunnittelulla, sekä kohtuullisen tai plug-in-hybridi-avun vaihtoehdolla sekä bensiiniin että diesel-voimansiirtoihin.
Yritys tarkoittaa myös viittä kokonaan sähköautoa ja kuorma-autoa vuoden 2019 ja vuoden 2021. välillä. Kolme näistä autoista ja kuorma-autoista käyttää Volvo-merkkejä, kun taas kaksi muuta syksyä Polestar-merkin alla. Kuten Auto paljastaa viime kuussa, Volvo aikoo kehittää suorituskykynsä erillisenä, korkean suorituskyvyn sähköisellä autona ja kuorma-autoyhtiöllä.
Takaisin Shanghain moottorinäyttelyssä huhtikuussa Volvo paljasti, että ensimmäinen näistä viidestä koko sähköautosta ja kuorma -autoista kehitetään Kiinassa – yrityksen emoyrityksen talouden taloon – ympäri maailman vientiä.
Kun autot ja kuorma -auto näkyy vuonna 2019, yrityksen kompakti modulaarinen muotoilu (CMA) tukee sitä. Alusta näytetään Volvon tulevalla pienten autojen laivastolla, mukaan lukien uusi XC40 -maastoauto, S40 -salonki ja V40 -viistoperä. Sellaisenaan odotamme jotain vastaavaa suhteessa ja kustannuksia Tesla -suunnittelulle 3.
Suuremmat EV: t käyttävät suurempaa skaalautuvaa tuotesuunnittelua – jota tällä hetkellä käytetään XC90: ssä sekä XC60 -maastoautoissa – noudattaa ylöspäin.

Mitä teet Volvon vahvasta sähköisutusstrategiasta? Ymmärräkaamme kommentteissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *