Rolls-Royce Ghost Beauty lisää jonkin verran hohtaa Geneveen


Rolls-Royce on paljastanut räätälöityä uutta ajoneuvoa vuoden 2017 Geneven autonäyttelyssä-selkeä pidentynyt akseliväli Ghost, nimeltään elegance, joka on tilattu yksityiselle keräilijälle. Se on ylpeä sijainnista Rolls-Royce -osastolla yhdessä Black Badge Edition Wraithin kanssa-yksi yrityksen viime vuoden esityksistä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat huippuluokan ajoneuvot myynnissä 2017
Ghost Elegancen erottuva funktio on todella sen maalipinta – timanteilla tuotettu väritakki. Maalia kutsutaan Diamond Stardustiksi, ja siinä on 1000 murskattua jalokiviä standout hohtavan viimeistelyn tuottamiseksi. Rolls -Roycen tehtaalla Goodwoodissa, West Sussexissa, kesti maali -asiantuntijoiden joukkue, joka oli kaksi kuukautta, maalin ihanteen, jättäen timantit – jauhetaan hienoon jauheeseen – huomaamatta kosketukseen, mutta silti erittäin näkyvä.
8
Adsclose -mainoksestamme

Lisämaalien kosketus-kuten punaiset ja mustat valmentajat sekä 21 tuuman pyörien keskusta-käytetään käsin käyttämällä oravan hiusten siveltimiä.
• Kaikki viimeisin vuoden 2017 Geneven autonäyttelystä
Mökissä räätälöity haamu sisältää sisäpinnan, joka erottaa kuljettajan ohjaamon takana olevista istuimista. Kuljettaja ja minkä tahansa tyyppiset etuistuimen matkustajat istuvat ohjaamossa, jossa on mustia nahkaistuimia, joissa on punaiset putkistot – myös ovilta löydetään punainen kontrastipisto. Mustat matot ja lammasswool -matot ovat samoin ominaisuuksia, kun taas Tudor Oak Dashboard Veneer -kodit ovat räätälöity kello.
Takana matkustajat saavat harmaat nahkaistuimet punaisella putkistolla ja ompelemalla, kun taas ovitaskut on vuorattu harmaalla, punaisella ja mustalla tartaanilla. Rolls ei ole paljastanut tarkalleen, kuinka paljon sen erityinen asiakas on maksanut Ghost Elegancesta, vaikkakin erillisten timanttien ja timanttimaalin pinnan pitäisi merkitä merkittävää merkintää Base Ghost EWB: n 250 327 punnan kustannustunnisteelle.
Jos voisit, kuinka tarkalleen ottaisit oman räätälöityjä Rolls-Roycen? Ymmärräkaamme kommentteissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *