Häikäisevä ajoneuvon ajovalot hallituksen arvioinnissa


Valmistajat saattavat käsitellä uusia rajoja tyypille sekä autojensa tarjoamien ajovalojen voimasta. Yhdistyneiden Kansakuntien työryhmä, josta Yhdistynyt kuningaskunta on jäsen, tarkastelee tällä hetkellä ajovalojen häikäisyn ongelmaa vastauksena kasvaviin julkisiin huolenaiheisiin.
Vuosien mittaan valmistajat ovat ottaneet käyttöön kirkkaampia ajovalaistusjärjestelmiä tien näkyvyyden parantamiseksi bi-ksenonipoltimoista matriisilasertekniikkaan. Kuljettajat kuitenkin valittavat nyt, että jotkut ajovalaisimet ovat yhtä voimakkaita ja lopulta häikäisevät niitä tiellä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat ajoneuvon ajovalojen lamput ostaa nyt
Uuden RAC -kyselyn mukaan viisitoista prosenttia Yhdistyneen kuningaskunnan kuljettajien osavaltioista, jotka he ovat kokeneet lähellä missia, kun he ovat häikäistyneet nykyaikaisten ajoneuvojen ajovalot, joiden uskotaan olevan yhtä kirkkaita.
Niistä 65 prosentista kuljettajista, jotka ilmoittivat, että he rutiininomaisesti häikäisevät tulevien ajoneuvovalojen kautta, suurin osa totesi, että heidän normaalisti näkevät ne normaalisti. Jos matkustat 60 km / h, tämä voi tarkoittaa, että he eivät näe kunnolla matkustaessaan jopa 134 metriä.
Kaikilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa käytetyille tielle tarjottuille ajoneuvoille on varustettava ajovalaisimia, jotka vastaavat Euroopan unionin vaatimuksia, ja ne asetetaan Yhdistyneiden Kansakuntien maailman foorumin mukaisesti ajoneuvojen asetusten yhdenmukaistamiseksi.
• Mitä upotetut palkkivalot ja milloin sinun pitäisi käyttää niitä?
YK: n työjuhla valaistus- ja Lightissa tarkastellaan tällä hetkellä ajovalojen häikäisyn ongelmaa. Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen todetaan olevan osa arviointiprosessia maksimaaliseen säteen kirkkauteen, samoin kuin RAC ymmärtää, että hallitus odottaa jatkokehitystä vuonna 2018.
RAC Road -turvallisuustiedottaja Pete Williams sanoi: ”Joidenkin uusien ajoneuvojen ajovalojen voimakkuus ja kirkkaus laukaisevat selvästi ongelman muille tienkäyttäjille. Ajovalojen innovaatio on edennyt huomattavasti viime vuosina, mutta vaikka se voi olla paljon parempi näiden ajoneuvojen kuljettajille, se tarjoaa ei -toivotun, uuden tien turvallisuusvaaran kaikille, jotka ajavat heitä kohti tai jopa yrittää vetää ulos risteyksessä.
“Katsomme eteenpäin nähdäksemme Yhdistyneiden Kansakuntien ajoneuvojen valaistusryhmän kehitystä huhtikuussa.”

Oletko koskaan häikäistänyt ajoneuvon ajovalot? Kerro meille, mitä alla olevassa kommenttiosassa tapahtui …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *