‘Lontoon autonäyttely on vuoden moottoritapahtuma ”


ei ole kutsuttu kuninkaalliseen häätapahtumaan tänä viikonloppuna? Etkö voi maksaa FA Cupin lopullisesta lipusta? Etkö tyylikäs schlepping ulos Berliinissä Formula E -kilpailuun? liity kerhoon. Vain etuoikeutetut, suhteellisen hyvin varhaiset harvat kykenevät rokkaamaan tässä suurten, silmäveden kalliiden tapahtumien kolmessa kolmessa seuraavien päivien aikana.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Mutta saavutettavissa oleva, edullinen Lontoon autonäyttely … nyt se on erilainen tarina. Se on myös oikea, suurliiga-tapahtuma, samoin kuin sen ovet avattiin tiedotusvälineille, autoteollisuuden ammattilaisille, moottorikaupan geezereille sekä valikoituja liigereita (minä mukaan lukien) eilen lounasaikaan. Tätä noudattaa kolme julkista päivää, 18-20 toukokuuta.
• Lontoo ansaitsee moottorinäyttelyn – samoin kuin sillä ei ole sellaista
Wembleyn FA Cupin viimeiset liput Expense Football -fanit lukuisia puntia (ouch!) Kappaleelta – 90 minuutin toiminnan ajan. Ei minulle, ta paljon. Silti Excel -kaupungin alueella alle 20 quid ostaa bensiiniä/dieseliä/EV: n jokapäiväinen maksu antaa oikeuden viettää kahdeksan tuntia lähelle ja henkilökohtaisesti muutaman maailman hienoimmista autoista. Sen lisäksi, että näytöllä on myös lukemattomia muita koneita: matkailuautot, pakettiautot, traktorit … sinä nimit.
Kuulostaa röyhelmältä, mutta se on kuitenkin jonkin verran vanhanaikainen kesänpäästöjuhla, joka juhlii autoja ja kuorma-autoja sekä muita moottoroituja ajoneuvoja yhdessä heidän kuljettajiensa, henkilöidensä ja ihailijoidensa kanssa. Aivan kuten luulen, että Speedwoodin Goodwood -juhla voittaa kaikki muut kalenterin moottoriurheilutapahtumat (mukaan lukien Britannian yleislääkäri), ehdotan, että Lontoon moottorinäyttelyn äskettäin saaman kunto -tapahtumana ei ole nykyään vaikeuksia.
Totta, Reborn LMS ei ole ansainnut todellista “brittiläisen autonäyttelyn” tilaa itselleen … vielä. Vuosina – ei vuosikymmenien ajan – eteenpäin, se voi kuitenkin samoin kuin mahdollista. Silloin vuotuinen Lontoon moottorinäyttely muuttuu Impacve -alueelle brittiläiseksi moottorinäytöksi, ehkä lavastettu Lontoossa, ehkä ei. Ei ole väliä.
Joka tapauksessa useamman ajoneuvon valmistajan Ison -Britannian ja ulkomaille on osallistuttava. He ovat tämän velkaa brittiläisille kuluttajille, jotka viettävät miljardeja autojen ja kuorma -autojen ostamista tai vuokraamista sekä niihin liittyviä tuotteita. Todellakin, on myös paljon kysyä, että kaikki BRIT -valmistajat ja useimmat ulkomailta avustavat näyttelyn maassa, jossa he tekevät erittäin terveellisiä tuloja 40 miljoonan autoilijan kautta?

Vuoden maailman autot ja kuorma-auto (sijoittui planeetan numero yksi autoteollisuuspalkinto-ohjelma) tukee Lontoon autonäyttelyä näyttämällä useita voittajia tai kilpailijoita-mukaan lukien ainakin yksi esituotantosuunnittelu, joka tekee virallisen julkisen debyytinsä Britanniassa . Jos Wcoty voi mennä koko tämän ajan, vaikeuksien ja kustannusten suhteen, jokainen auto ja kuorma -autojen valmistaja voi myös tehdä samoin.
Automaattinen paljastama kävijät voivat saada 10 prosenttia aikuisten yleisistä pääsylipuista tarjouskoodilla AutoExpress10. Katso www.londonmotorshow.co.uk tiedot …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *