Ulez on korvattava älykkäämmillä kannustimilla, Lontoon edustajakokous kertoi


Lontoon ultra-alhainen vastuuvapausvyöhyke (ULEZ) on ”tylppä instrumentti”, joka on korvattava älykkäämmillä kannustimilla, jotka palkitsevat ihmisiä ympäristöystävällisten siirtovaihtoehtojen valinnasta, Ilman saastumisammattilainen on kertonut Lontoon kokoonpanolle.
Lontoon Clean Airin luoja Simon Birkett kertoi kokoukselle, että hän sekä Isabel Dethbring – entinen Lontoon apulaiskaupunginjohtaja Boris Johnsonin Under Woris Johnson – olivat laatineet suunnitelman “ajoneuvoille maksamaan eri määriä riippuen riippuen vuorokauden aika, missä ne ovat, samoin kuin korkealaatuisia ja polttoaineen määrää ”.

Kingsley-autot ja kuorma-autot esittelevät Ulez-vapauttavan Variety Rover Classicin

Birkett ehdottaa ihmisten kannustamista kävelemään tai kiertämään, väittäen, että Ulezin kaltaiset järjestelmät ja ruuhkamaksu ovat ”primitiivisiä” menetelmässä, jonka he maksavat autoilijoille “100 nurmikon ajamisesta vyöhykkeelle”.
Mainos – viesti jatkuu alla

Kaupungintalo on ilmoittanut tarkistavansa pääkaupungin nykyisten latausvyöhykkeiden korvaamisen vuoteen 2030 mennessä, mutta Mylondon raportoi, että Birkett uskoo, että tämä saattaa tehdä nopeammin.
”Haluaisin saada pormestarin sitoutumisen esitellä isompi, vahvempi, oikeudenmukaisempi, älykkäämpi järjestelmä. Vetoomus on, että saatat todella maksaa ihmisille kävellä tai pyöräillä ”, hän sanoi.
Imperial College Londonin tohtori Ian Mudway ei vain lähettänyt Birkettiä ja detalningin suunnitelmaa, mutta vaati kuitenkin sitä laajentamista kansalliselle tasolle.
Älä saa kiinni Lontoon ruuhkamaksuvyöhykkeestä hyödyllisen selittäjän kanssa täällä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *