Uusi maastoauto 2013: Land Rover Baby Discovery johtaa 4×4 Grow


maastoautot ovat suuria yrityksiä. Mutta kiehtovaa on se, kuinka kilpailuja koskevassa tuotemerkeissä löytyy fantastisia uusia tapoja saada tuotteet erottumaan.
Olemme jo paljastaneet kaikki uudessa Volkswagen Tiguanissa, mutta mitä muita maastoautoja paljon odotamme? Tässä on 10 tulevaa mallia yrityksiltä rullalla (Land Rover), maastoautoa kokeilevat ensimmäistä kertaa (Bentley, Jaguar, Lamborghini) ja sellaiset, joilla on todistettuja tietueita, jotka laajenevat uuteen markkinarakoon.
Land Rover Baby Discovery
Erääntyvä: 2015 Hinta: 24 000 puntaa (EST)
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Land Roverin hyvästit Freelanderille, vuoden 2015 korvaamisensa uudelleensijoittamiseksi vauvan löytöksi.
Kuten nimestä voi päätellä, uusi auto istuu isomman maastoautojen alapuolella ja on olennainen rooli alueen ravistamisessa. Suunnitelmana on jakaa kokoonpano kolmeen selkeään ‘pilariin’: ylellisyyteen (Range Rovers), kaksoiskäyttöön (puolustajat) ja vapaa-aikaan (löytöihin).
Kuvamme näyttää viisipaikkaa, mutta myös venytetty 5+2-malli tarjotaan ensimmäistä kertaa. Kuten näette, sillä on paljon karkeampi muotoilu kuin Range Rover Evoque ja ‘Discovery’ -kirje konepellissä, kuten vuoden 2014 disko. Näemme version autosta ensi syyskuun Pariisin autonäyttelyssä, ja siinä on paljon lisätietoja maaliskuun Geneve -näyttelyssä, samaan aikaan kuin Discoveryn 25. syntymäpäivä.
Bentley maastoauto
Erääntyvä: 2016Price: 120 000 puntaa (EST)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *