Electric Jaguar XJ -suunnitelmat akseloivat viime hetkellä


Jaguar XJ: n tuleva korvaus, joka oli muutettava täysin sähköisiksi sedaniksi, on akseli, yrityspomot ovat vahvistaneet.
Shock -lausunto tuli, kun Jaguar Land Rover vahvisti, että se päätyi täysin sähköajoneuvojen tuotemerkkiin vuoteen 2025 mennessä, esittäen kuusi EV: tä tuossa aikataulussa. Äärimmäisen odotettu XJ, koska se paljastetaan tämän vuoden lopussa, ei kuitenkaan ole yksi niistä.

Parhaat sähköajoneuvot ostaa 2022

Virallisessa lausunnossa luettiin: “Vaikka tyyppikilpi voidaan säilyttää, järjestäytynyt Jaguar XJ -korvaus ei kirjoita osaa kokoonpanosta, koska tuotemerkki näyttää toteuttavan ainutlaatuisen potentiaalinsa.”
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Jotta työ kutsutaan niin lähelle virallista esittelypäivää, koska kaikki XJ: n tyyli ja suunnittelutyöt olivat olleet täydellisiä, on erittäin epätavallinen. Prototyyppejä oli kehitetty sekä maantietestit olivat jo aloitettu.
Auto Reveal puhui Jaguarin tyylijohtajalle Julian Thompsonille vasta viime vuonna, joka paljasti, että työ oli sen jälkimmäisissä vaiheissa. “Se tulee olemaan erittäin, erittäin ylellinen, erittäin, erittäin rauhallinen, rauhallinen kuljetus”, hän sanoi. “Mutta se ei ole avoimesti räikeä, se ei ole liian kallis.
21

”Se on ajoneuvo, jonka kanssa muodostat emotionaalisen yhteyden. Emme halua, että kaikki ihmiset, jotka saavat ajoneuvomme vain istumaan heidän takaosaansa ja vain ajavat heihin. Niitä voidaan käyttää näin, mutta päivän päätteeksi ymmärrämme, että näitä ajoneuvoja on olemassa sekä ajettavia ja nauttia; Nautittava istua, rentouttava istua ja upea katsella. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *