Skoda suunnittelee sähköisen Citigon vaihtoon perustuen VW ID.1


Skodan Citigo (kuvassa sähköisessä Citigo-E-lomakkeessa) on saattanut vain kadota yrityksen kokoonpanosta, mutta uusi koko sähkökaupunki auto on korteissa Se on Skoda -versio Volkswagen ID.1: stä.
Volkswagenin sanotaan kehittävän pienemmän version MEB-alustastaan, nimeltään MEB-Entry, ja siitä johtuva auto todennäköisesti ottaa tunnuksen. Nyt uusi Skodan puheenjohtaja Thomas Schäfer on vahvistanut, että Skoda -versio olisi olemassa.

Parhaat sähköautot saadaksesi 2022

“Yritämme ehdottomasti seurata esimerkkiä”, hän sanoi. ”Jos alusta on olemassa, voisimme tehdä jotain luovaa sen päällä – se näyttäisi ehdottomasti täysin erilaiselta.
Mainos – viesti jatkuu alla

“Se on perheen hyvä puoli, joten sinun ei tarvitse tehdä kaikkea itse.”
MEB-Entry-perheen odotetaan käyttävän edullista versiota MEB-arkkitehtuurista, mikä osoittaa noin neljän metrin autojen pituuden-samanlainen kuin nykypäivän VW-polo. VW: n johtajat ovat aiemmin puhuneet aloitushinnan tavoitteena alle 20 000 puntaa, jonka Skoda todennäköisesti aikoo alittaa. Volkswagenin huhutaan myös suunnittelevan maastoautoa, joka perustuu MEB-pääsyalustaan, joka todennäköisesti ottaa tunnuksen.
Schäfer kuitenkin häloitti, että emme todennäköisesti näe uutta sähkökaupungin autoa Skodasta vuosikymmenen puoliväliin saakka, kun hänen yrityksensä keskittyi ensin ensi vuonna Electric Enyaq -crossoverin lanseeraukseen, jota seurasi pienempi viistoperämalli.

Parhaat kaupunkiautot saadaksesi 2022

“Yksi tällä hetkellä suurimmista painopisteistämme on mennä Enyaqin alapuolelle, joka on ensisijainen tavoitteemme, sitten yhdessä ryhmän kanssa voisimme tehdä jotain, joka on kaupungin ajoneuvo.”
Schaffer vihjasi myös, että suunnilleen samankokoinen kuin Octavia, voisi seurata jossain vaiheessa vuoden 2025 jälkeen, kun taas Octavia -nimi voisi jatkaa osana Skodan sähkösuunnitelmia 2030 jälkeen. ”Octavia on avain, ratkaiseva malli, ” hän sanoi.
Pieni Skoda EV houkuttaa sinua? Kerro meille kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *