Harjoittelijoiden


Skoda kehitti Skoda Citigo -pohjainen näkökulma Beach Buggy Idea, joka on paljastanut uuden idean ajoneuvon ja 22 harjoittelijan kehittämää yrityksen ammatillisessa tekniikan laitoksessa, joka sijaitsee autonvalmistajan pääkonttorissa Mladá Boleslavissa, Tšekin tasavallassa .
Skoda-elementti, se on täysin sähköinen rantavaunu, joka perustuu Skoda Citigo City -ajoneuvoon, samoin kuin viimeisin Skoda-idea, jonka harjoittelijat Skoda-akatemiassa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat sähköajoneuvot myynnissä 2017
Skodan mukaan 22 nuoren ryhmä vietti 1 500 tuntia kehittyessään ja rakentamalla elementtiä. Työ alkoi alustavilla luonnoksilla syksyllä 2016, ennen tietokoneavusteisten tyyliprosessien tuottamista ja sähköisen bugisen tekniikan tekniikkaa aloitettiin tämän vuoden tammikuussa.
4
Adsclose -mainoksestamme

Opiskelijat eliminoivat Citigon kattojärjestelmän, ennen kuin ajoneuvon sivujen uudelleensuunnaaminen ei toimisi ovia, samoin kuin kannen lisääminen äskettäin altistetulle kengille sekä takapenkkien eliminoimiseksi. Mökki on myös täysin muotoiltu. Näkymä on 60 kW: n sähkömoottori, joka on nostettu Volkswagen E-Up!.
”Sähkömobiilisuus ei ole vain lyhytaikainen malli-se on tulevaisuus. Siksi olemme päättäneet kehittää ajoneuvon, jolla on sähkökäyttöjärjestelmä ”, selitti harjoittelija Daniel Launa voimansiirtovaihtoehdolla.
4

Citigoa käytettiin avunantaja-ajoneuvona vuoden 2014 opiskelijoille, jotka muuttivat pääkaupunkiseudun kahden istuimen, kun taas muut Skoda Academy -harjoittelijoiden tuottamat työt ovat viime vuosina Skoda Fabian nouto ja coupe-versiosta. Skoda Fast Spaceback.
Onko tämä A-luokan työ Skodan akatemian osallistujilta? Kerro meille kommenteissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *