BMW Power Edrive Plug-In -hybridijärjestelmä saa 670 hevosvoiman


BMW I3-sähköauton menestyksen jälkeen ja Storming I8 -hybridi-superautolla BMW on kehittänyt entistä tehokkaamman bensiinin sähköisen voimansiirron, joka voisi perustaa arvostus- ja suorituskykymallit tulevaisuudessa.
Uusi järjestelmä on osa kasvavaa sijoitusta vaihtoehtoisiin voimansiirtoihin, alkaen äskettäin testaamastamme 3-sarjan aktiivihybridistä. Mutta erityisesti tämä, joka paljastuu 5-sarjan GT-prototyypissä, istuu alueen yläosassa. Odottaa, että se ilmestyy yrityksen suurissa salongeissa ja M-käyttöisissä maastoautoissa seuraavien vuosien aikana.
3

Kun BMW omistaa Rolls Roycen, sen huhutaan ilmestyvän myös Phantom -salonan seuraavaan versioon.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Prototyyppi lisää uuden turboahdetun 2,0 litran nelisylinterisen bensiinimoottorin, joka on 228 hevosvoimaa, ja lisää sitten kaksi I3: n yksiköistä modifioitua sähkömoottoria, jotta se olisi neliveto.
Yksi 201 hevosvoiman moottori on asennettu etuosaan, missä automaattinen vaihdelaatikko yleensä sijaitsee, kun taas toinen 268 hevosvoimaa istuu taka -akselikokoonpanossa. Tämä tekee yhteensä vähintään 670 hevosvoimaa, ja vaikuttava vääntömomentti on yli 1000 nm. Se tekisi siitä kaikkien aikojen tehokkaimman BMW -tuotantovoiman.
20 kWh-litiumioni-akku, joka on asennettu keskitetysti, varmistaa 62 mailin kokonaisvaltaisen alueen tälle prototyypille, joka painaa huomattavasti enemmän kuin raskain 5-sarjan GT (2 070 kg). Polttoainesäiliö on pienentynyt 70 litrasta 30 litraan, vaikka väitetään 370 mailin kokonaisalue.
BMW: n mukaan voimansiirron suorituskyky tässä asetuksessa ylittää saatavilla olevan tehokkaimman GT: n, 444 hevosvoiman 4,4 litran V8 550I.
Yksikön huhutaan jopa ilmestyvän tulevassa Rolls-Royce-maastoautossa, vaikka ensimmäisen mallin, johon se pudotetaan, odotetaan olevan BMW X7 Luxury 4×4 vuonna 2017.
Luuletko, että tämän tyyppinen bensiinielektrinen hybridi sopii ylellisille BMW: lle ja rullille? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *