Karkealle Skoda Octavia Scout FaceLift


Skoda paljastettiin hinnat ovat paljastaneet hinnat ja tiedot Facelifted Octavia Scout-Octavia-kartanon karuista, maastossa puolueellisesta versiosta, joka on kehitetty houkuttelemaan potentiaalisia crossover-ostajia Skoda-näyttelytiloihin.
Kaksi mallia tulee myyntiin. Lähtötason version perushinta, jota saa 2,0 litran TDI-diesel 148 hevosvoiman kanssa 26 470 puntaa, kun taas paljon voimakkaampi 181 hevosvoiman Octavia Scout on 29 450 puntaa. Ostokirjat ovat nyt avoinna parhaiten.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Parhaat kiinteistöautot nyt ostaa
Kuten muualla vuoden 2017 Octavia-alueella, huomattavin muotoilun säätö löytyy etupäästä. Skoda on tuonut uusia ‘jaetut’ ajovalot valinnaisella adaptiivisella LED -palkkitekniikalla, kun taas säleikkö ja puskurit on myös suunniteltu uudelleen.
Uusia LED-hännänvaloja on myös, kun taas tuttujen partiolaisten muotoilun lisäosat sisältävät muoviset alavartalon verhoukset, etu- ja taka- ja liukulevyt ja 30 mm: n korotetun ajokorkeuden. Se parantaa menetelmää ja lähtökulmia käsitellessään karkeaa maastoa.
3
Adsclose -mainoksestamme

Vaikka sisäkuvia ei ole julkaistu, tiedämme, että Scout sisältää saman uuden kosketusnäytön viihdejärjestelmän kuin muualla Octavia -alueella. Parannettu kapasitiivinen kosketusjärjestelmä tuo paljon enemmän liitettävyysominaisuuksia ja ylimmän malleissa 9,2 tuuman näytön, jossa on Wi-Fi-hotspot-tekniikka. Myös täydellinen sarja kuljettaja -avustustoimintoja, mukaan lukien perävaunujen avustus, takaosan liikennerälytys ja parantunut etututkimus itsenäinen jarrutus.
• Parhaat 4×4- ja maastoautot ostaa nyt
Octavia-partiolainen tulee myyntiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa kaksi 2,0 litran dieselmoottoria. Pohja 148 hevosvoiman yksikkö on liitetty kuuden nopeuden manuaaliseen vaihdelaatikkoon, joka hallitsee 0-62 mph 9,1 sekunnissa ja 47mpg, kun taas 181 hevosvoiman versio on saatavana vain seitsemän nopeuden DSG-vaihdelaatikolla, joka on 0–62 mph 7,8 sekunnissa ja emitsi 133g /km hiilidioksidia.
Kuten aikaisemmin, kaikki Octavia-partiolaiset käyttävät monilevyistä tarttuvaa nelivetojärjestelmää tehokkuuden parantamiseksi. Molemmissa akseleissa on elektroninen differentiaalilukko, ja siellä on maastotila, jossa on kukkulan laskeutumisohjaus.
Onko Octavia Scout elinkelpoinen vaihtoehto crossover -maastoautolle? Anna meille näkemys kommentteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *