Suzuki paljastaa kaksi uutta konseptia Tokion


Suzukilla on paljastanut parin retro-tyyppisiä konseptiautoja Tokion autonäyttelyssä. Japanilainen valmistaja juhlii 100 -vuotisjuhliaan vuonna 2020 ja on käyttänyt tapahtumaa esikatsellakseen tulevia tuotteita toisen satavuotisjuhlaan.
Ensimmäinen konseptiauto on kaksiovinen, plug-in-hybridi-kupee, nimeltään Waku Spo. Se vetää suunnittelun inspiraatiota vuoden 1967 Suzuki Fronte 360: sta jakamalla auton pitkän nenän, tynnyrän hännän ja lasihuoneen. Siinä on myös tyylitelty versio Fronte-jäähdyttimen säleiköstä ja pari takakameroita, jotka on asennettu samaan asentoon kuin Fronte-siipirikot.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Maailman suurimmat konseptiautot
Suzuki sanoo, että Waku Spo -konsepti on luotu tarjoamaan perheille “hauskaa ja jännitystä sukupolvien ajan päivittäiseen käyttöön ja nautintoon”. Se on A-segmentin ajoneuvo, joka osoittaa, että sillä on oltava vertailukelpoiset mitat kompakti Honda e.
7

Japanilaisen yrityksen toinen Tokyo -konsepti on ”autonominen mobiilihuone”, nimeltään Hanare (joka kääntyy japanilaisena ”irrotettuna mökkinä”). Se vaatii myös suunnittelun inspiraatiota brändin baatalogue-ohjelmasta, jonka päällikkö on neljännen sukupolven Suzuki Carry Kei Truck, joka on rakennettu vuosina 1969-1972.
Suzukin neljännen sukupolven kanto on luonut legendaarinen Giorgetto Giugiaro-ja tällä modernilla tulkinnalla on kyseisen auton muotoilu, musta jäähdyttimen säleikkö ja jaettu jyrkästi vyötärö. Suzuki sanoo, että Hanare “ehdottaa autojen hauskaa ja jännitystä ajamisen lisäksi”.
Ennen autonomista autoa edellyttämän testauksen määrän vuoksi on epätodennäköistä, että Suzuki Hanare -konsepti menee tuotantoon milloin tahansa pian. Retro-tyylisten autojen (kuten Honda E ja Suzuki Jimny) suosion viimeaikainen suosio osoittaa kuitenkin, että Waku SPO: lle voisi olla markkinoita.
Mitä teet Suzukin uusimmista konseptiautoista? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *