Uusi Czinger 21c Hypercar Breaks Laguna Seca -lap-ennätys


amerikkalainen startup-brand Czinger on vahingoittanut tuotantoajoneuvojen kiertorekisteriä Laguna Seca Racewaylla radikaalin uuden 1 233 hevosvoiman 21c HyperCar -sovelluksella. Myrskyaika 1: 25.44 alitti edellisen ennätyshaltijan, McLaren Senna, 2,18 sekuntia.
Amerikkalainen kilpa-autoilija Joel Miller oli pyörän takana ennätyksellisen ajon takana, joka oli asetettu käyttämään Road-laillista Michelin Pilot Sport Cup 2 R -renkaita sekä varmennettua GPS-ajoitusta. 1240 kg: n kuivapainon ja 1 233 hevosvoiman hybridi-voimalaitoksen yhdistelmä tuotti rakkuloisen kierrosajan. Itse asiassa Miller rikkoi ennätyksen kahdesta aiemmasta yrityksestä, ennen kuin asetti nopeimman kierroksensa.

Mikä on maailman nopein tuotantoajoneuvo?

Puhuessaan tulevasta hypercarista hän sanoi: ”Voit tuntea, mitä ajoneuvo toimii ohjauspyörässä. Se, mitä voimansiirto pystyy tekemään, on ehdottoman hämmästyttävää maksimitehossa. Asetettaessa levyä Laguna Secassa, se ei ollut hiukan vähän, mutta valtava määrä! ”
Mainos – viesti jatkuu alla

Czingerin pääinsinööri Ewan Baldry on myös vihjannut, että tulevat ennätysyritykset ovat putkilinjassa. Amerikkalainen marki on tarkoitus esitellä ennätysten asettamista C21 Pebble Beachillä tämän kuukauden Monterey-ajoneuvoviikon aikana.
281mph: n tuotantovalmis Czinger 21c vielä nopeammin kuin konsepti
Alun perin valmistettu taistelemaan sitä McLaren Speedtailin kaltaisilla ja tulevilla Aston Martin Valkyriellä, Czinger 21c tainnutti, kun se altistettiin villillä yksi-plus-yksi-istuimillaan sekä kilpailijan suihkukoneiden tyylillä. Mutta korkeamman suorituskyvyn pyrkimyksessä sen luojat ovat saaneet aikaan koko uudelleensuunnittelun, kun lopullinen ajoneuvo osui tielle vuonna 2023.
58

Czingerin pääministeri Jens Sverdrup, joka on alttiina autolle paljastamaan aiemmin tänä vuonna, että siirtyessä ideasta tuotantohihan “melkein mitä tahansa muuttuneet” 21c: llä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *