Toyota Prius+ saa vuoden 2015 Makeover


Toyota’s Prius+, joka on ainoa seitsemän istuimen hybridi, joka on myynnissä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, on päivitetty vuodelle 2015 tarkistetulla ulkopinnalla sekä sisustusmuutokset sekä lisää laitteita. Yksityiskohtaiset tiedot vuoden 2015 kustannuksista paljastetaan lähempänä julkaisupäivää, ja ajoneuvo odotetaan vuoden 2014 lopussa.
Vaikka muotoilupäivitykset ovat kaukana vuoden 2012 käynnistetyn mallin radikaalista uudelleensuunnittelusta, uudella mallilla on jonkin verran tuoreempi. Edessä on uusi kiiltävä musta ritilätyyli ja merkki, lisäksi viisaita LED -ajovaloja, joissa on ylimääräisiä LED -päiväajovaloja.
Takaosassa on uusi puskurin muotoilu, sekä virkistyneet tailampit sekä rekisterikilven koristeet. Auton eurooppalaisesta versiosta on myös kaksi uutta väriä: Dark Sherry Metallic sekä ajattelutapa Black Mica. Ison -Britannian värit paljastetaan myöhemmin.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Mökki saa hiukan enemmän käsittelyä hopeametallipinnalla joihinkin kytkentälaitteisiin, lisäksi kromien ylimääräisiä koristeita ilma -aukkojen ja kojelaudan ympärillä. Tärkeintä on, että Toyota on nyt ‘Touch 2’ kosketusnäytön multimediajärjestelmä, joka sisältää sekä Bluetoothin ja kääntyvän kameran. Tätä voidaan päivittää SAT-NaV: lla, online-verkkoliikennetietoilla sekä teksti-puhe-toiminnolla.
Sähköistuimia on nyt saatavana älykkään puisto-avun ja Hill-Start-avun lisäksi. Kuljettajan tietojen näyttö, joka näyttää akun tasot, voimansiirtotilat ja polttoainetalous, on myös päivitetty lisäominaisuuksilla.
Toyota on tehnyt jonkin verran työtä matkan parantamiseksi sekä Prius+: n käsittelemiseksi, tekemällä muutoksia jousituksen vaimennusvoimaan. Myös tiehelun vähentämiseksi on paljon parempi melueristys, samoin kuin voimansiirto on tehty uusien EU6 -päästöstandardien mukaisesti.
Uskotko, että nämä muutokset tekevät Prius+: sta toivottavamman? Ymmärräkaamme alla olevassa kommenttiosassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *