Land Rover Style Manager on varovainen Copcatsista


Land Rover on “varovainen” esikatselusta upouudet mallit Idea-autojen kanssa huolestuttavaksi markkinoiden lyömisestä, yrityksen tyylipäällikkö on paljastanut.
JLR on ollut useiden Copycat -mallien kärsijä. Korkein profiili on Landwind X7, jonka JLR julistaa muistuttavan läheisesti Variety Rover Evoque -tapahtumaa. Tyylipäällikkö Gerry McGovern totesi päivitetyn 2018 Variety Roverin esittelyssä, että liiketoiminta oli ”varovainen näyttää uusia konsepteja” tällaisten tapausten jälkeen.
McGovern oli huolissaan siitä, että tulevien autojen ja kuorma -autojen tyyli voidaan kopioida ideasta, ennen kuin brittimerkki esittelee tuotantoversion. JLR on siksi, että Kiinassa on jättänyt uuden tekijänoikeudet ja epäoikeudenmukaiset kilpailun valitukset Landwind X7 Builder Jiangling Motorsia vastaan ​​Chaoyang -tuomioistuimen palveluksessa Jianlingin toimissa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

“Jaguar Land Roverin menestys perustuu osittain sen selkeisiin suunnittelu- ja tekniikkaominaisuuksiin, jotka uskomme olevan suojelemisen arvoisia kaikilla markkinoilla”, JLR: n tiedottaja totesi.
Land Rover ei ole ainoa tuotemerkki, joka on väitettyjen kopioiden mallien kärsijä. Kiinalainen tuottaja Zotye on aiemmin ollut otsikoissa Porsche Macanin, VW Tiguanin ja viisaan Fortwon tyylin repiäkseen.
Tarkasta nyt muutaman räikeimmän kiinalaisimman kopiointiauton kierroksemme …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *