Citroen C1 -hinnoittelu


Citroen on paljastanut, että uusi C1 on hinnoiteltu 8 245 puntaa, kun se näkyy näyttelytiloissa heinäkuussa. Uudella ranskalaisella superminillä tarjotaan kolme trimmitasoa, kaksi moottorivalintaa sekä uusi Airscape -versio, jossa on sisäänvedettävä materiaali kattojärjestelmä.
Leikkausvaihtoehdot koostuvat kosketuksesta, tuntuvat sekä hohdot, ja lajike alkaa C1 Touch VTI 68 -käsikirjan kolmen ovien (8 245 puntaa). Lähtötason kosketusverhoiluominaisuudet, kuten ABS, etäkeskuksen lukitus, sähköiset etuikkunat, kuusi turvatyynyä, MP3-yhteensopivuus, ESP, USB-pistorasia sekä LED-päiväajovalot.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Keskitason tunne (9 495 puntaa) lisää ilmastointia, DAB-digitaaliradiota, seitsemän tuuman kosketuskäyttörajapinta, ohjausasennetut säätimet yhdessä vartalon värillisten ovenpeilien ja ovenkahvojen kanssa. Elämäpohjainen tyyli (£ 10 185) sisältää kaiken tämän, plus urheilu 15 tuuman kevytmetallivanteet, kääntävät kamerat, sähkölämmitetyt sekä säädettävät ovenpeilit, nahkaohjauspyörä sekä tummat sävyiset takaikkunat.
Valinnaiset lisäominaisuudet sisältävät automaattisen ilmastoinnin, automaattiset ajovalot, avaimeton pääsy ja käynnistys sekä erilaiset sisäväripakkaukset. Uusi Airscape Design lisää 850 puntaa kustannusmerkinnään, mutta se tarjotaan vain tunne- ja tyylisarjojen tasot. Materiaalikattojärjestelmä on kolme väriä, musta, harmaa ja auringonnousu punainen.
Power tarjoaa kaksi viimeisimmän sukupolven bensiinimoottoria, 68 hevosvoiman tai 82 hevosvoiman 1,0 litran VTI-moottori, jota tarjotaan viiden nopeuden käsikirjan vaihdelaatikolla. Entinen on myös varustettu viiden nopeuden kytkimen tehokkaalla tronic-vaihdelaatikolla (ETG).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *