Gumpert RG Nathalie on maailman ensimmäinen metanoli-sähköautot ja kuorma-auto


Maailman ensimmäinen metanoli-sähköautot ja kuorma-auto on otettu käyttöön Pekingin moottorinäyttelyssä tavoitteena mullistaa uusi energiaauto-ala.
Gumpert RG Nathalie -urheiluautot ja kuorma-auto on saksalaisen insinöörin Roland Gumpertin perustaman kiinalaisen tekniikan aloittavan AIwaysin sekä urheiluautojen ja kuorma-autoliiketoiminnan kumppanuuden tuote. Yhdessä tanskalaisen suunnitteluyrityksen, Serenergy, Gumpertin ja AIwaysin avustamisen kanssa ovat perustaneet maailman ensimmäisen sähköautot ja kuorma -autot, jotka hyödyntävät metanolia voimansa luomiseen.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Parhaat myynnissä olevat sähköautot ja kuorma -autot
Luojan ja toimitusjohtajan Roland Gumpertin – Audi Sportin entisen johtajan ja Gumpertin urheiluautojen ja kuorma -autobrändin luojan mukaan, joka on nyt ymmärrettävä Apollo Autobil – uusi innovaatio tarkoittaa sitä; ”Autot ja kuorma -auto ei tarvitse minkäänlaista tulppaa tai sähkö latausta. Kaikki sähkövoima tuotetaan metanolista. ” Mukana oleva prosessi on samanlainen teknisesti kuin vetypolttokenno, jossa metanolipolttokenno muuntaa polttoaineen sähköksi, joka sitten ajaa sähkömoottoria.
5

Gumpert toteaa, että autot ja kuorma -autot tekevät 1200 km (745 mailia) ilman täyttövaatimusta. ”Tämä innovaatio ottaa maailman haltuunsa. Latausta ei ole mukana, samoin kuin lippejä. Metanolilla on oma voimalaitos auton sisällä ”, Gumpert kertoi Car Expressille.
Ainoat autosta päästöt ovat vesi ja hiilidioksidi. Työpajapäällikkö Matthias Gumpert selitti, että “metanolin tekeminen kuluttaa hiilidioksidia ilmasta, joten autot ja kuorma -autot ovat nollapäästöjä, koska sen päästöt ovat tasapainossa polttoaineen valmistuksessa.”
Metanolia voi jo ostaa joihinkin Euroopan etuja, samoin kuin järjestelmä ei vaadi minkäänlaista infrastruktuurin muutoksia, Gumpertin mukaan.
Urheiluautojen ja kuorma -autojen vain 500 mallia kehitetään toimituksilla ensi vuonna. Liiketoiminta ei ehkä vielä paljasta kustannuksia, mutta totesi, että Gumpert RG Nathalie “tulee olemaan kallis”.
Missä nämä autot ja kuorma -auto sijoittuisivat nykypäivän teiden vihreimpiin autoihin? Tässä on luettelo parhaimmista matalapäästöautoista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *