Mercedes kasvattaa Aston Martinin osuutta 20 prosenttiin osana New Dealia


Aston Martin ja Mercedes ovat allekirjoittaneet uuden teknologiasopimuksen, jonka mukaan Mercedes -emoyhtiö Daimler hankkii jopa 20 prosenttia brittiläisestä tuotemerkistä, Vaihe, joka saa Astonin pääsyn saksalaisen yrityksen viimeisimmästä tekniikasta.
Aston Martinin toimitusjohtajan Lawrence Strollin mukaan uusi sopimus osoittaa, että Aston saa pääsyn Mercedesille kehittämään tekniikkaa plug-in-hybridi- ja täysin sähköautoihin-jälkimmäiset ovat tällä hetkellä huomattava osa Mercedesin tutkimus- ja kehityskustannuksista, useiden uusien autojen kanssa Alustat, jotka tukevat EQ -merkkejä sähköautoja matkalla.

Uusi Aston Martin Vantage Roadster 2020 Review

Kauppa osoittaa, että pääsy Mercedes -kehitettyyn tekniikkaan käydään kauppaa vastineeksi ASTON Martinin lisäosakkeille. Se osoittaa, että Mercedes voisi omistaa jopa 20 prosenttia Aston Martinista tulevina vuosina.
Mainos – viesti jatkuu alla

Astonin mukaan kauppa antaa yritykselle mahdollisuuden minimoida oman seuraavan sukupolven koko sähkö- ja hybriditekniikan ”kustannukset ja riskit”, mikä osoittaa, että se voi “keskittää investoinnit muille alueille ja laajentaa tuotevalikoimaansa”.
Yhtiö on nyt kohdistettu 10 000 autosta, joita myydään vuodessa vuoteen 2024/25 mennessä. Toistaiseksi vuonna 2020 Aston Martin on toimittanut 2 752 autoa – 39 prosenttia alle 2019 – samalla kun vuoden toimintatappio on toistaiseksi 229 miljoonaa puntaa. Yhtiön tavoitteena on, että nettotulot ovat 500 miljoonaa puntaa korkojen, verojen, poistojen ja poistojen kanssa, jotka on lisätty vuosikymmenen puoliväliin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *