Uusi Ford Puma, joka muistutti turvatyynyongelmaa


Ford, on paljastanut, että erä ensimmäisistä uusista Puma -malleista, jotka osuvat Ison -Britannian teihin, käsittelee muistamista, koska turvatyynyjärjestelmässä on epätarkkoja elementtejä.
Fordin lausunnossa kuuluu: “Kuljettajan turvatyynyjen säilytysjousilla on kehitetty useita Puma -autoja, jotka voivat olla Ford Motor Business -yrityksen ulkopuolella.”
Mainos – viesti jatkuu alla

• Uusi pikkulasten Ford Mustang Mach-e VW Powerin hyödyntämiseksi
Ford toteaa, että turvatyynyjärjestelmä itse toimii edelleen, samoin kuin se, että vaikuttavat autot ovat edelleen riskitöntä ajaa. Lausunto jatkuu: “Sisäiset testit ovat määrittäneet, että tietyissä olosuhteissa on mahdollista, että turvatyynyä ei säilytetä ohjauspyörässä sen käyttöönoton jälkeen.” Turvatyynyn käyttöönotto “täyttää edelleen sääntelyvaatimukset” sekä “tarjoaa kuljettajalle riittävän turvallisuuden”. Tähän päivään mennessä yksikään asiakas ei ole ilmoittanut minkäänlaisista ongelmista.
Vaikka Ford ei voinut vielä tarkistaa tarkalleen, kuinka paljon Yhdistyneen kuningaskunnan ostajia on vaikuttanut, se uskoo, että numerot ovat pieniä. Autot ja kuorma -autot vaikuttivat kahden kuukauden viiden kuukauden tuotantolinjan tähän mennessä, mutta vain vähän autoja ja kuorma -autoja on todella toimitettu.
Ostajat, jotka odottavat uuden PUMA: n lähettämistä, kokevat lyhyen viiveen, kun vika on korjattu. Ne, joilla on jo autot ja kuorma -autot, voivat varata palautetun Puman Ford -jälleenmyyjään nopeaan 15 minuutin korjaukseen.
Oletko ostanut uuden puman? Ymmärrämme, mitä uskot tästä muistamisesta alla olevissa kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *