‘Cupra voi menestyä vain, jos Seat tarjoaa sen luottamuksella’


Seatin päätös kehitä Cupra, perustuu tiukasti yrityksen nykyisen pomo Luca de Meon kokemuksiin, joka työskenteli Fiatissa ja antoi ohjat Abarthille Kun italialainen tuotemerkki herätti viritysosastonsa takaisin elämään.
Se on rohkea liike, ja se, joka voi menestyä vain, jos Seat todella tuottaa Cupralle varmasti. Tämä osoittaa alueen laajentamisen aikaisemmin kuin myöhemmin, eikä pelkästään esittelemättä vain huippuluokan käsityötaitoa ja parempaa mukauttamista koskevaa laajuutta, vaan myös antaa istuimen urheilulle hieman enemmän mahdollisuuksia kehittää räätälöityjä komponentteja autoille – jotain konkreettista ja aitoa Jännitys autoilijat ja ottavat Cupran vain olla vain chintzer -vaihtoehto VW GTI: lle.
Mainos – viesti jatkuu alla

• räätälöityjä CupRA -malleja matkalla
Luulen, että se osoittaa myös luodin ja uudelleenmerkinnän kuumien leonien puremisen kuproina nyt, sen sijaan, että olisi pariton siirtymäkausi, jolloin kupat ovat molemmat, hyvin, kupras- että istuimen kuplat. Se on vain hämmentävää – ja historia viittaa siihen, että kuluttajat eivät sitoutu, elleivät he tiedä tarkalleen mitä tuotemerkki tarkoittaa.
Seurauksena on paljon mahdollisuuksia – ja jos “itsenäisenä” brändinä oleminen osoittaa hiukan korkeamman hintapisteen ja mahdollisuuden siistille räätälöinnille ja todella jännittäville öljyisille bitteille, on kiehtovaa nähdä Cupra kehittyvä. Mutta seuraavien kahden vuoden tavoitteena on oltava tarpeeksi vetovoimaa, jotta koko prosessi vaikuttaa todelliselta, vakuuttavalta ja aitolta.
Lue kaikki uudesta 296BHP Cupra Ateca -maastoautosta täältä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *