“Kuinka hienoa Skoda voi olla, jos VW jättäisi sen omille laitteilleen?”


Skoda on kiehtonut siitä lähtien, kun menin Felician esittelyyn vuonna 1994. Se oli viimeinen auto ja kuorma-auto, joka hyödyntää Skodan omaa alustaa sekä ensimmäistä hyötyä VW: n tietämyksestä- Kuinka ennen Tšekin tuotemerkin täydellinen haltuunotto. Se oli hyvin rakennettu, ei-hölynpöly budjettisuunnitelma-auto, samoin kuin kaikki sen paljon parempi.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Vuonna 2000, kun VW oli täysin hallinnassa, uusi Fabia päätyi ensimmäisiin autoihin ja kuorma -autoihin, jotka tein vuoden autoja ja kuorma -autoja autojen ja kuorma -auton mag -toimittajana – joten se on autot ja kuorma -auto, pidän mielessä mielellään, etenkin, koska se näyttää edelleen niin raikkaalta tänään. Mitä vähemmän on ilmoitettu toisen sukupolven autoista ja kuorma-autoista, sitä parempi, mutta nyt Mark kolmella, Fabia on palannut muotoon.
Ei ole epäilystäkään siitä, että tämä uusi auto ja kuorma -auto on todellakin erittäin suuri, mutta ei melko suuri. On kaksi asiaa, jotka estävät sen olevan luokan paras.
No, kolme, jos luet Skodan pomoja VW: ssä. Suurin kritiikki koskee sisätilojen laatua. Toki se näyttää hyvältä – ei mielenkiintoisimpia sisustuksia, joissa olen koskaan istunut, riippumatta siitä, kuinka viisas ja käytännöllinen kuin Skoda pitäisi olla. Ei kuitenkaan ole pehmeää kosketusmuovia, jotka näkyy (tai huopa).
Se ei olisi niin huonoa, jos Skoda ei olisi korostanut kustannuksia, joten Fabia ei ole niin kaukana vastaavan polon kustannuksesta. Kyllä, uudet autot ja kuorma -auto saavat enemmän pakkausta, mutta Skoda ei ole enää budjettisuunnitelmavaihtoehto, jota sitä käytti, vaikka osissa se tuntuu silti hieman alakammarkkinalta. Häpeä.
Ehkä eniten kerronta oli keskustelu, jonka kävin yhden vanhemman Skoda -toimeenpanijan kanssa korkean laadun puutteesta uuden Fabian sisällä. Erotettu hymy ja olkapäiden olkapäät totesivat yhtä paljon kuin hänen kommenttinsa: “Meillä on oltava jonkin verran erottelua sekä itsemme ja Volkswagenin välillä.” Se sai minut kyseenalaistamaan, mitä tšekkiläiset kaverit todella haluaisivat tehdä brändinsä kanssa, jos heille tarjotaan ilmainen …
Pitäisikö VW jättää Skoda yksin? Ymmärrämme, mitä uskot alla oleviin kommentteihin, Twitterissä tai Facebookissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *